Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni igrač

Tonći Kukoč komentirao Paula Machada: 'Djeca odustaju od nogometa'

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.07.2015.
u 16:34

– S njim smo jučer održali kratki razgovor u kojem sam mu rekao da idućih nekoliko dana neće biti u svlačionici dok ne riješimo situaciju.

Paulo Machado i dalje je jedna od glavnih tema. Njegovo pokazivanje srednjeg prsta nezadovoljnoj publici zaista je za svaku osudu, a tim si je potezom možda osigurao i ispisnicu iz Dinama. Zoran Mamić, trener modrih, nakon susreta najavio je takvu mogućnost, a drugo jutro isključili su ga iz prve momčadi.

Prašina se polako slegnula i sada će hladne glave odlučiti o njegovoj sudbini.

– S njim smo jučer odradili kratki razgovor u kojem sam mu rekao da idućih nekoliko dana neće biti u svlačionici dok ne riješimo situaciju. Danas dolazi njegov agent, analizirali smo pravne mogućnosti koje, iskreno, nisu na našoj strani i vidjet ćemo danas, rekao je Mamić i tako najavio da postoji mogućnost da Portugalac ostane u klubu.

A ovaj slučaj komentirali su bivši i sadašnji nogometaši i svi se slažu da je njegov potez nedopustiv i da bi trebao biti potjeran. A Machada je nakon utakmice na sebi svojstven način komentirao i Tonći Kukoč, nogometaš koji svojim kontroverznim objavama na Facebooku često uzburka vode. I ovoga puta bio je oštar prema Machadu.

"Svaki puta kad je Machado primio loptu, po jedno dijete odustalo je od nogometa", napisao je Kukoč i dobio puno pozitivnih komentara ispod objave.

>>Mamić: Postoji mogućnost da Machado opet zaigra u Dinamu

>>Machado nije jedini: Marković i Krstanović pokazivali 'bosanski grb', Jeličić bacio dres Dinama...

>>Machadov srednji prst težak je više od tri milijuna eura

Svaki put kada je Machado primio balun,po jedno Dijete je odustalo od nogometa✅

Posted by Tonći Kukoč on 28. srpanj 2015

Komentara 17

MA
mak128
16:53 30.07.2015.

a kukoč svaki put kad nešto izjavi jedno dijete odustane od škole

JH
jura10net.hr@gmail.com
17:17 30.07.2015.

Dovoljno je samo, vidjeti taj blago teleći izraz Tončekovog lica i sve je jasno.

DU
Deleted user
17:45 30.07.2015.

On je za tebe Pele moj Kuki. Inače, kako ti se čini rezultat Hajduka protiv Istre . I daj Kuki napiši sigurno imaš podatke. Koliko je zaluđene djece upisalo nogometnu školu poslije te velebne predstave Hajduka. Kuki ukro mozak tuki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije