Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESNICI DOBILI 2:1

Zagreb preokrenuo protiv Lokomotive, Ivković kritičan: Sami smo si zakuhali

Zagreb - Lokomotiva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
24.04.2015.
u 21:55

A ne tako davno završilo je 6:0 za Lokomotivu. No to je nogometi zato ga volimo

Uvijek je mnogo priča, onih koji 'najbolje' znaju, koji sumnjaju u svaku drugu utakmicu, u dogovore i prevare. I Lokomotiva i Zagreb opet su im dali 'šlagvort' jer završilo je 2:1 za pjesnike. Opet će biti priča o namještanju, nimalo slučajnom preokretu.

Lokomotiva je bila bolja u prvom poluvremenu, ali jalovo, no uspjela je zabiti preko Kolara, dečko je sjajno pogodio. Zagreb nije ni zapucao. A onda u nastavku druga priča, očajni stoperi Lokomotive Prenga i Addy stajali su visoko i pretrčali bi ih i veterani koliko su bili spori, a kako neće igrači Zagreba. 'Visio' je gol u zraku, zabio ga je Zagreb iz jedanaesterca, pomalo dvojbenog nakon starta Sluge na Mudražiju.

Nastavio je Zagreb 'kontrirati' lokose i onda je opet zakasnio Addy, pokušao dostići Stepančića, puknuo mu je mišić (treći put ove sezone) pa je stao, a Stepčić zabio. Na kraju se veselila i loža Lokomotive kad su domaćini ugurali loptu u mrežu za 2:2, ali kratko jer je pogodak poništen zbog zaleđa.

- Sami smo si skuhali, sad nas čeka borba za život, ako Slaven Belupo dobije Hajduka, četiri kluba borit će se za treće i četvrto mjesto koja vode u Europu. Ništa mi nije jasno, toliko grešaka zadnje linije, krivih dodavanja, a tražio sam od igrača da čekamo Zagreb na kontre. A oni to naprave nama – govorio je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

- U drugi smo dio krenuli na sve ili ništa. Nakon ova tri boda možemo mirnije igrati zadnjih šest utakmica – priznao je trener Zagreba Željko Kopić.

>> Lokomotiva 'šesticom' pregazila Pjesnike

Komentara 4

DU
Deleted user
22:36 24.04.2015.

Pa nije to los rezultat....Lokomotiva ima 5 bodova fore pred hajdukom, tako ce i ostati jer ce dobar slaven pobijediti loseg hajduka , a sa druge strane Zagreb je prisao hajduku na samo bod razlike i puse mu za vrat !!!

DO
dodotatino
07:35 25.04.2015.

Tko i malo zna nešto o HNL-u znao bi da po vama tzv "gazda" Lokomotive i predsjednik Zagreba odavno "ratuju". Puštanje je znanstvena fantastika ili dobra montaža novinara za pričice

PR
propalismoFranjoskroz
12:58 25.04.2015.

Mislim ovo je sprdnja od nogometa u Hrvatskoj, al ovaj zadnji gol je dno dna .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije