Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener lokosa

Ivković: Ispričavam se svima, sram me je!

Tomislav Ivković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.03.2015.
u 20:44

- To je nedopustivo za jednu momčad koja ima ambiciju boriti se za mjesto u Europi. Takav odnos prema utakmici i prema klubu, pojedinačno, si nitko ne smije dozvoliti

Lokomotiva je danas doživjela još jedan neugodan poraz od Rijeke, bilo je 0:4. Tako je momčad s Kantride s ukupnih 8:1 prošla u polufinale Kupa, a trener 'lokosa' Tomislav Ivković bio je silno razočaran.

- U svoje ime se ipričavam svim vodećim ljudima u klubu, svim sportskim djelatnicima koji su bili na utakmici. Sram me je kako smo izgledali, rekao je Ivković i dodao:

- To je nedopustivo za jednu momčad koja ima ambiciju boriti se za mjesto u Europi. Takav odnos prema utakmici i prema klubu, pojedinačno, si nitko ne smije dozvoliti. Klub je teško stekao ime, svake godine se borimo za mjesto pod sunce, a gubiti na ovaj način je poražavajuće za mene i upravu.

Matjaž Kek, trener Rijeke, bio je iznimno kratak.

- Bili smo bolji u ovom dvoboju i zasluženo se plasirali u polufinale.

>>Rijeka pred očima braće Mamić s ukupnih 8:1 izbacila Lokomotivu!

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
06:15 05.03.2015.

Tomo Delijo odi među svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije