Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER LOKOMOTIVE

Ivković: Genk je favorit, ali ovakve utakmice mogu biti jako komplicirane

Lokomotiva - Genk
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
24.08.2016.
u 22:38

- Sutra poslije utakmice ćemo vidjeti jesmo li zadovoljni. No, poslije prve utakmice sam rekao kako smo zaslužili pobjedu, zbog fantastične igre u drugom poluvremenu i prilika koje smo imali - rekao je Ivković

Trener nogometaša Lokomotive Tomislav Ivković na konferenciji za medije u Genku dan uoči uzvratnog susreta 4. pretkola Europske lige protiv istoimenog domaćina, koja će se igrati u četvrtak od 20 sati, izjavio je kako je Genk favorit za prolaz s obzirom na rezultat iz prve utakmice u Zagrebu prošloga četvrtka kada je bilo 2:2.

- Gledao sam sve Genkove utakmice i u prvenstvu i u Europi i jedno stoji, oni bez obzira na rezultat, sve utakmice igraju isto. Imaju tu disciplinu i igraju ono što trener od njih traži. To vidim po kretanju igrača na utakmici. Po rezultatu iz prve utakmice, normalno da Genk ima prednost i da je favorit. Možda i puno veći favorit od utakmica koje je odigrao u takvoj situaciji, ali i takve utakmice znaju biti jako komplicirane - rekao je Ivković, te dodao:

- Sutra poslije utakmice ćemo vidjeti jesmo li zadovoljni. No, poslije prve utakmice sam rekao kako smo zaslužili pobjedu, zbog fantastične igre u drugom poluvremenu i prilika koje smo imali.

>> Lokomotiva zadovoljna na uzvrat u Belgiju, nadoknadila je dva gola zaostatka

Komentara 3

DU
Deleted user
07:49 25.08.2016.

Naprijed Lokosi do Europske lige. Možda tada pristrani mediji shvate da Hrvatska ima i Lokomotivu u Europi.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:57 25.08.2016.

Sretno Lokosi

DJ
djobu68
06:51 25.08.2016.

Da je kojim slucajem Lokomotiva Hajduk (bez stranaca, znaci s nasom dicom) uzdigli bi ih do neba kao sto ste prosle godine uzdizali Vojvodinu ali ovako posto je to Dinamo 3 nitko ih i ne spominje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije