Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćiro za Večernji list

To nije ustaški pozdrav, domaći špijuni natovarili su Šimuniću kaznu!

ćiro, mamić (1)
Foto: Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
17.12.2013.
u 14:44

– Šimunić je bio standardan i pouzdan stoper, sigurno će nedostajati. Ma, ne mogu više govoriti o tome, rekao sam što mislim i to je to – kaže Ćiro

I dalje se ne stišavaju reakcije na Fifinu kaznu Josipu Šimuniću zbog pozdrava "za dom". U kratkom razgovoru za Večernji list tu temu komentirao je i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

– Ne mogu se složiti s tim patriotima, pod navodnicima kažem patriotima, koji tvrde da je Šimunić zaslužio kaznu. Ogorčen sam jer je Fifa tako rigorozno reagirala – rekao je i dodao:

– To uopće nije ustaški pozdrav. Ustaški pozdrav je "za dom i poglavnika". Jadnom Šimuniću to su na leđa natovarili domaći špijuni koji kompromitiraju povijest. On je to izgovorio u jednom zanosu nakon velike pobjede, a to je napravio zajedno s publikom. Pa kaznite onda i sve navijače ako možete!

Hoće li izostanak Joea Šimunića na SP-u biti velik problem za izbornika Niku Kovača?

– Naravno, to će biti velik hendikep za nas. Šimunić je bio standardan i pouzdan stoper, sigurno će nedostajati. Ma, ne mogu više govoriti o tome, rekao sam što mislim i to je to – za kraj će Ćiro.

>>Šimunić: Ogorčen sam, nisam očekivao ovakvu kaznu

>>Navijači zatrpali Fifinu stranicu porukama "za dom spremni"

Komentara 166

PA
Paket
14:56 17.12.2013.

Bravo Ćiro! Da Jovanović nije dignuo toliku buku, sve bi prošlo kao i paljenje hrvatske zastave u Beogradu - bez kazne!

Avatar ONLY 1
ONLY 1
14:56 17.12.2013.

ćiro, potpuno si u pravu....ali evo....odlaze....nema više...perković pakira kufere, a josipoviću i milanoviću se steže oko grla

GO
govori
21:08 17.12.2013.

Siniša Mihajlović, srpski izbornik je uoči utakmice Hrvatska-Srbija u Zagrebu, dao intervju talijanskim novinama u kojem je rekao da je Arkan za njega heroj. Nitko nije reagirao na to. Nitko od vlasti, ni medija, ni HHO..itd.. Ministar Matić se nakonn utakmice na facebooku slikao sa Mihajlovićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije