Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu Arsenala?

To bi bila 'bomba': Wenger želi Alexisa Sancheza zamijeniti hrvatskim reprezentativcem!

Alexis Sanchez - Arsene Wenger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.02.2017.
u 17:00

Wenger neće imati nimalo lagan zadatak u dovođenju Perišića jer je prije nekoliko dana sportski direktor Intera, Piero Ausilio, naglasio kako ga nemaju namjeru pustiti.

Već dugo raspravlja se o dolasku Ivana Perišića u Premiership, a spominjao se dosad interes velikana poput Manchester Uniteda, Liverpoola i Chelseaja. Prema pisanju portala Calciomercato još jedan otočki velikan zainteresiran je za hrvatskog veznjaka.

Riječ je o Arsenalu čiji trener Arsene Wenger ne bi imao ništa protiv zamjene s Interom, a za Perišića sperman je ustupiti sjajnog Čileanca Alexisa Sancheza kojem na ljeto 2018. istječe ugovor. Francuz stoga po isteku sezone želi iskoristiti posljednju priliku za dobar posao sa Sanchezom.

Pa iako Wenger uvelike štuje Perišićeve kvalitete neće imati nimalo lagan zadatak u dovođenju našeg reprezentativca jer je prije nekoliko dana sportski direktor Intera, Piero Ausilio, naglasio kako ga nemaju namjeru pustiti ovog ljeta.

- Perišić je dio velikog projekta i ne želimo prodavati naše najbolje igrače. Ne možemo ni zamisliti Inter bez njega, a mislim da ni Perišić nema namjeru otići - kazao je Ausilio.

Perišić je stigao u Inter u ljeto 2015. iz njemačkog Wolfsburga, a vrijednost transfera bila je 16 milijuna eura. Ugovor s Interom veže ga do ljeta 2020. godine.

Dodajmo kako bi u slučaju dolaska u London Perišić postao treći hrvatski reprezentativac, nakon Davora Šukera i Eduarda da Silve, u Arsenalu za Wengerove ere.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Englezi mogu samo sanjati: Ne možemo ni zamisliti momčad bez njega

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
08:12 28.02.2017.

umjesto da da ostavku koji lik uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije