Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

Tko bi trebao biti drugi napadač Hrvatske - Jelavić ili Olić?

Nikica Jelavić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.09.2014.
u 11:07

Zanimljivo da ova dva igrača imaju vrlo sličan ligaški učinak. Jelavić je odigrao pet utakmica i zabio tri gola, dok se Olić u tri susreta dva puta upisao u strijelce.

Tko je drugi napadač hrvatske reprezentacije, pitanje je koje se postavlja na početku nove sezone. Mario Mandžukić je nedodirljiv, a za broj dva bore se Nikica Jelavić i Ivica Olić.

Jelavić je jučer zabio prekrasan gol škaricama i već danas je drugi premijerligaški strijelac u povijesti Hulla. No, ni iskusni Olić se ne predaje.

Zanimljivo da ova dva igrača imaju vrlo sličan ligaški učinak. Jelavić je odigrao pet utakmica i zabio tri gola, dok se Olić u tri susreta dva puta upisao u strijelce. Jela je postigao tri gola iz četiri udarca u okvir, a Ola dva iz tri. Nikica zabija svakih 144 minute, Ivica svakih 124,5. Detaljniju statistiku njihovih nastupa pogledajte na Goal.comu.

Pitamo vas stoga, tko bi trebao biti drugi napadač hrvatske reprezentacije?

>> Ivica Olić: Ove sezone cilj mi je zabiti 15 golova

Komentara 12

Avatar unfeeling
unfeeling
12:07 21.09.2014.

Kramarić je broj 1 ako ćemo biti realni i želimo dobro hrvatskoj reprezentaciji

DR
dragang
11:35 21.09.2014.

jadna nam je repka kad su ova dvojica kandidati za drugog napadaca.pogotovo jelavic

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:47 21.09.2014.

Jelavić ??? Pa onda možete zvati i Kalinića.... Sivonjića i slične likove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije