Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Tin Jedvaj zabio gol i autogol u pobjedi Bayera, HSV izgubio

Tin Jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 17:25

HSV je kod kuće poražen od Paderborna 0:3, a Milan Badelj i Ivo Iličević odigrali su svih 90 minuta za domaćine

Tin Jedvaj ustalio se u prvoj momčadi Bayera iz Leverkusena, na poziciji desnog beka. Tako je bilo i danas u pobjedi 'apotekara' protiv Herthe 4:2 u drugom kolu Bundeslige. Hrvatski nogometaš bio je jedan od istaknutijih aktera susreta, u obrani se istaknuo s nekoliko loših reakcija, ali se zato iskupio pogotkom.

U 24. minuti Jedvaj je postigao autogol, nakon jednog ubačaja Herthe s desne strane, uklizao je na loptu i zabio u vlastitu mrežu. Suigrači na čelu sa Spahićem odmah su ga krenuli tješiti i davati mu podršku, a on je uzvratio na najbolji mogući način. U 50. minuti prihvatio je sjajan pas Castra i izjednačio.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Osam minuta kasnije Schieber je vratio Herthu u vodstvo, a opet je Jedvaj loše reagirao. Srećom po njega, dvije minute kasnije Spahić je izjednačio, a nakon toga Brandt i Bellarabi donijeli su pobjedu Bayeru. Hrvatski nogometaš na terenu je bio do 65. minute.

HSV je kod kuće poražen od Paderborna 0:3, a Milan Badelj i Ivo Iličević odigrali su svih 90 minuta za domaćine. Wolfsburg je odigrao 2:2 s Frankfurtom, a Ivica Olić igrao je do 70. minute.

Bundesliga, 2. kolo: Werder - Hoffenheim 1:1, HSV - Paderborn 0:3, Bayer - Hertha 4:2, Stuttgart - Köln 0:2, Wolfsburg - Frankfurt 2:2.

Komentara 4

AF
afrikanac
18:54 30.08.2014.

gledo sam utakmicu, prvi koji mu je prisao bio je Spahic i onda kada je dao go opet Spahic ga grli kao brata....kad smo u tudjini onda smo svoji a kod kuce boze zakloni...

CP
Carobne_Pahuljice
19:38 30.08.2014.

Pa Spahic je Dubrovcanin ako to nisi znao

DI
dinamojavolim1
19:46 30.08.2014.

nema veze...pitaj kovacica tko mu je pomogo kad je doso u inter

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije