Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje ManU-a

Tin Jedvaj poražen s Bayerom, Rashford u sudačkoj nadoknadi razveselio Mourinha

Tin Jedvaj
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.08.2016.
u 21:26

Manchester United se po velikoj kiši pošteno ispromašivao, a onda je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio Unitedov 'zlatni klinac'.

Manchester United je nakon Bournemoutha i Southamptona u zadnjim trenucima uspio svladati i Hull City (1:0). Čudesni 'tigrovi' koji su u prva dva kola svladali Leicester i Swansea umalo su nastavili niz bez poraza, no onda je Marcus Rashford u trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio za veliko slavlje gostiju. 

"Crveni vragovi" su dominirali cijeli susret. Uputili su 26 udaraca prema suparničkim vratima, imali više od 60 posto posjeda lopte, te sedam kornera, no tek su u sudačkoj nadoknadi slomili domaću obranu. Wayne Rooney je probio stranu, uputio loptu pred gol, a Rashford zabio za pobjedu.

Bila je to treća Unitedova pobjeda na startu prvenstva čime se izjednačio na vrhu ljestvice s Chelseaom.

U zadnjem subotnjem dvoboju 1. kola Bundeslige Borussija je u Moenchengladbachu slavila protiv Bayera s 2-1. 

Andre Hahn je u 45. minuti doveo Borussiju u vodstvo, a u 80. minuti je za "Apotekare" izjednačio Joel Pohjanpalo. U 85. minuti pobjedu je domaćinu osigurao Lars Stindl.

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije