Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVARCI LOVE 1:3

'Pobjeda Bayerna 2:0 ne bi bila nikakvo svjetsko čudo'

Porto - Bayern
Reuters/Pixsell
21.04.2015.
u 08:49

- Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Uvjeren sam da će moji igrači prepoznati priliku i iskoristiti je. Za mene su oni junaci - rekao je trener Pep Guardiola.

Pred momčadi Bayerna danas je težak zadatak. Želi li Bavarci u polufinale Lige prvaka, protiv Porta kod kuće moraju nadoknaditi 3:1 iz prve utakmice.

- Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Uvjeren sam da će moji igrači prepoznati priliku i iskoristiti je. Za mene su oni junaci - rekao je trener Pep Guardiola i dodao:

- Nema potrebe previše gledati u prošlost. Želimo preokrenuti i proći u finale. Sve je moguće u 90 minuta.

I Thomas Müller vjeruje da mogu do polufinala.

- Pobjeda Bayerna 2:0 ne bi bila svjetsko čudo, no to moramo zaslužiti.

Guardiola ima velikih problema s ozljedama. Schweinsteiger bi mogao zaigrati, ali nema Riberyja, Robbena, Martineza, Benatije, Alabe...

>> Nijemci nikad neće prihvatiti Guardiolu, a Messi će otići iz Barce

Komentara 2

KA
karambita
09:36 21.04.2015.

Bez Robbena Bayern nema sanse da nadoknadi dva gola zaostatka.

Avatar germanikus
germanikus
16:31 21.04.2015.

Ako Porto ne prođe Bayern u kojem igraju jedan Dante ili Boateng onda zaista nisu zaslužili prolaz!Ta dvojica čak i slovenskoj reprezentaciji bi po svemu sudeći bili rezerve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije