Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESUGLASICE

Henry: Arsenal nema napadača. Wenger: To su govorili i dok si ti igrao

'Arsenal\'s French manager Arsene Wenger watches his players during a team training session at their training ground, in London Colney, north of London, on December 7, 2010. Arsenal are set to play Pa
'GLYN KIRK'
04.05.2015.
u 12:04

Olivier Giroud je postigao 18 pogodaka, od čega 14 u Premier ligi, a ne treba zaboraviti da je tri mjeseca izbivao s terena zbog ozljede.

Iako Arsenal uživa sjajnu kalendarsku 2015. godinu (imaju 17 pobjeda u 21 utakmici dosad), njihov legendarni napadač Thierry Henry smatra kako ta momčad još nije dovoljno snažna da napadne naslov prvaka sljedeće sezone, te je specificirao što topnicima nedostaje.

- Arsenalu treba vrhunski, ali zaista vrhunski napadač svjetske klase da bi mogao napasti osvajanje naslova prvaka - izjavio je Henry, a potom je reagirao trener Arsen Wenger:

- Poštujem to što je Henry rekao, no njegova tvrdnja ne stoji. Zašto? Pa, zato što sam čuo potpuno iste stvari o nekim igračima poput Nicolasa Anelke, samog Thierryja Henryja ili Robina van Persieja, a svi su postali igrači svjetske klase.

Postavio se tako jer je Olivier Giroud postigao 18 pogodaka, od čega 14 u Premier ligi, a ne treba zaboraviti da je tri mjeseca izbivao s terena zbog ozljede.

>> Ovakav napadački dvojac nismo imali još od Bergkampa i Henryja

Komentara 1

KA
kajinx
12:22 04.05.2015.

Kramarić bi bio riješenje. Njegov stil igre bolje odgovara Arsenalu nego Leicesteru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije