Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golgeter na odmoru

Tevez umjesto na Svjetsko prvenstvo ide u Disneyland

Carlos Tevez
Reuters (Ilustracija)
17.04.2014.
u 19:31

- Kad sam bio u Corinthiansu, imao sam dobar odnos sa Sabellom. Uvijek je postojalo poštovanje između nas. Svi me pitaju zašto nisam u reprezentaciji, ali ne mogu na to odgovoriti jer to ne bi bilo pošteno

Carlos Tevez ove sezone igra u odličnoj formi, s 18 pogodaka drugi je strijelac talijanske Serie A. No, bez obzira na to što je svojim golovima uvelike pomogao Juventusu da vjerojatno i ove sezone osvoji naslov (pet kola prije kraja ima osam bodova više od Rome), Tevez se ne nada pozivu u argentinsku reprezentaciju. Naime, Alejandro Sabella nije ga nijednom pozvao otkako je preuzeo izborničku funkciju.

- Kad sam bio u Corinthiansu, imao sam dobar odnos sa Sabellom. Uvijek je postojalo poštovanje između nas. Svi me pitaju zašto nisam u reprezentaciji, ali ne mogu na to odgovoriti jer to ne bi bilo pošteno. Očito je izbornik zadovoljan kadrom, rekao je Tevez i prokomentirao nagađanja da ne igra za Argentinu zbog lošeg odnosa s Messijem.

- Nikad nisam imao problema s njim, Leo je draga i pristojna osoba. Te priče koje kruže su najobičnija glupost.

Tevez je otkrio i što će raditi tijekom SP-a.

- Mislim da neću gledati utakmice Argentine. Umjesto toga, planiram ići u Disneyland sa ženom i djecom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije