Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupili 40.000 članova

Teškoće hajdukovaca na putu: Ohandza zadržan u zračnoj luci

Franck Ohandza
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
27.07.2016.
u 22:37

Nakon ugodnog leta do Krivog Roga bijeli su u praznoj zračnoj luci sat vremena čekali da dobe dozvolu za izlazak s prtljagom

Momčad Hajduka doživjela je pravu avanturu na putu od Splita do Oleksandrije gdje je protiv istoimenog suparnika u četvrtak očekuje ogled u Europskoj ligi.

Nakon ugodnog leta do Krivog Roga bijeli su u praznoj zračnoj luci (jedini putnički zrakoplov bio je Hajdukov) sat vremena čekali da dobe dozvolu za izlazak s prtljagom. Dodatno je u zgradi zračne luke zadržan Franck OhandzaKamerunski napadač više od pola sata morao je čekati odobrenje pa je klub ponovno morao reagirati preko veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu, stoji na službenim stranicama Hajduka. 

Nakon toga bijeli su se pod policijskom pratnjom dva i pol sata autobusom vozili po lokalnim prometnicama i na kraju došli do jedinog hotela u Oleksandriji. 

Desetak minuta nakon dolaska u hotel momčad Marijana Pušnika zaputila se prema stadionu Nika gdje je održala 70-minutni trening. Raspoloženje u momčadi, nakon torture od putovanja, je izvrsno i svi jedva čekaju početak sutrašnjeg dvoboja, priopćili su iz Hajduka koji je danas dostigao nevjerojatnih 40.000 članova s plaćenom članarinom za 2016. godinu.

– Ova brojka je već sad odličan rezultat jer smo u prošloj godini imali 15.380 članova. To je intenzivan ritam koji najbolje oslikava trenutačni interes među navijačima za članstvom u Hajduku – poručuju iz splitskog kluba.

A što je trener Pušnik poručio ukrajinskim novinarima na konferenciji za medije, možete pogledati u videu ispod članka.

Komentara 13

ZO
zoom
07:09 28.07.2016.

prikupili 40.000 pokemona? ide ih, bravo!

HO
holenderdn25
23:29 27.07.2016.

Hajduk tako rijetko igra u inozemstvu da je vijest i kako su putovali !

LS
Lepi.S
22:56 27.07.2016.

Evo šta bi ti hajdukovci bez Zagreba. Opet smo mi morali zvat da vas puste van.. I još ste jalni.. Haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije