Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga za Lea

Teški trenuci za Messija: 'Nema ništa bolnije od toga'

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
07.07.2015.
u 08:49

"Hvala svima koji su nas podržavali i koji su to nastavili činiti i u teškim trenucima".

Nogometaši Argentine izgubili su u finalu Copa Americe od Čilea (1:4 nakon jedanaesteraca), a gaučima je to drugi izgubljeni finale u samo godinu dana ranije. U ljeto 2014. godine u završnici SP-a pobijedila ih je Njemačka. Lionel Messi tako i dalje čeka veliki trofej s Argentinom, a to ne ono što mu nedostaje da bi ga se priznalo za najboljeg ili jednog od najboljih igrača svih vremena.

Leo je proglašen igračem turnira, a prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, odbio je preuzeti tu nagradu. Sada kada je turnir gotov, Leo se oglasio na Facebooku.

"Ništa nije bolnije od poraza u finalu", napisao je Messi i dodao:

"Hvala svima koji su nas podržavali i koji su to nastavili činiti i u teškim trenucima".

>>Messijevo prokletstvo: I treći put ostao bez naslova s Argentinom

Komentara 3

DI
DiogenIZsinope
10:25 07.07.2015.

ja mislio umrlo mu dijete ili tako nešto a ono izgubili smo kao tragedija-svašta

Avatar germanikus
germanikus
15:40 07.07.2015.

Eh Messi tko ti je kriv što se nisi rodio kao Janez pa bi već odavno bio svjetski prvak u stolnom nogometu!Hihihihihihihihihi

Avatar dzambo
dzambo
18:30 07.07.2015.

Messi ce bit najbolji KAD osvoji sa nekim ljevim klubom jednu ligu iz petice i kad sa Argentinom osvoji svjetski kup...a do tada Diego Armando Maradonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... Messi osvoji nesto samo kad su ''zvijezde'' oko njega i igraju sa njim aa kad toga nema , nema ni Messija....prosjek obican... To nije bio slucaj kod Maradone....taj kad je igrao bukvalno ''pijan'' dobijao je i nije povracao kao Messi i kad je trijezan.... Maradona je kaj Robin Hud sa malima tukao je sve velike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije