Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gol za hajduk u debiju

Tata Tudor: Pranjić je Frana u Ateni hranio i oblačio

Hajduk - Rijeka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.04.2015.
u 14:02

Fran Tudor u Dinamu je bio tri godine, a u 12. godini na poziv Ive Milića otišao je u Zagreb.

Priča dana na Poljudu je Tudor. No, ne Igor, već Fran! Momak rođen 27. rujna 1995. u Zagrebu na Poljud je stigao ove zime iz grčkog Panathinaikosa, a protiv Rijeke je debitirao za prvu momčad bijelih. I u debiju odmah zabio! Obitelj Tudor živi u zagrebačkom kvartu Dugave, a Fran je u nogometne vode krenuo sa šest godina.

"Počeo je u Mladosti Buzin kao šestogodišnjak, a kada je imao devet godina Krešimir Gojun pozvao ga je da dođe u Dinamo", kaže nam Franov otac Tomislav Tudor za Goal.

"U Dinamu je bio tri godine, a u 12. godini na poziv Ive Milića otišao je u Zagreb. Tome čovjeku velika zahvala, strašan je stručnjak".

U Zagrebu je bio do 18. godine, a onda je u siječnju 2014. otišao u grčki Panathinaikos!

"Agencija koja se brine o njemu poslala ga je u Panathinaikos, igrao je u mladoj momčadi, a bio je registriran kao amater. Živio je sa Danijelom Pranjićem koji ga je i hranio i oblačio. Hvala mu na svemu. Međutim, klubovi se nisu mogli dogovoriti oko potraživanja te smo odlučili da je za njega najbolja opcija povratak u Hrvatsku".

Kako se dogodio Hajduk?

"Skautska služba Hajduka preko zajedničkog prijatelja iz Dubrovnika izrazila je želju da dođe. Primio nas je Goran Vučević, kojem bi se zahvalio što mu je ukazao šansu. Zaista nas je Hajduk odlično primio, vidi se u svakom kutu veličina kluba".

Cijeli razgovor s Franovim ocem pročitajte OVDJE.

>>Rijeka nakon preokreta svladala Hajduk na Poljudu!

Komentara 16

MA
MagnusJohnson
21:46 19.04.2015.

Evo nove akcije hajdukovih menadžera u večernjem....klinac zabio prvi gol i već je nemoguće velika zvijezda....haha kako radi hajdučka mašinerija.

PU
purger58
15:27 19.04.2015.

Jqako veliki klub koji bi da se igra jos koje kolo vise ispao iz lige!

VI
viluk007
21:07 19.04.2015.

Hajduk nije najveći hrvatski klub on je samo jedan od najvećih. Trenutno mu loše ide ali nadajmo se boljem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije