Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresen

Talijanskom izborniku Conteu prijete smrću

Italy's national soccer team head coach Antonio Conte attends a news conference ahead of their Euro 2016 Group H qualifying soccer match against Bulgaria at Vasil Levski Stadium in Sofia March 27, 2015. REUTERS/Stoyan Nenov
Reuters/PIXSELL
28.03.2015.
u 22:00

– Ne razumijem navijače koji ga krive za nešto što nije mogao spriječiti. Savez je uz Antonija – rekao je predsjednik saveza Carlo Tavecchio.

Treneru talijanske reprezentacije Antoniju Conteu navijači Juventusa prijete smrću nakon što je veznjak Claudio Marchisio na treningu zadobio ozljedu koja bi ga mogla izbaciti iz torinskog sastava do kraja sezone.

Marchisiju su pukli ligamenti u koljenu na zagrijavanju reprezentacije pred utakmicu s Bugarskom u Sofiji.

– Contea su prijetnje potresle. Ne razumijem navijače koji ga krive za nešto što nije mogao spriječiti. Savez je uz Antonija – rekao je predsjednik saveza Carlo Tavecchio.

>>Bugarska preokrenula protiv Italije i vodi 2:1

Komentara 1

IS
istri
23:22 28.03.2015.

zar neznate italiju? u sportu. kazi konte moggi juventus , netrebas nista dodati ili shvacas ili ne. sve sto se vrti okolo stare gospodje(la vecchia signora) smrdi a konnte je jedna velika smrdelika. niti druga strana sa na celo Berlusconi na celo Berlusconi im ne mogu nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije