Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli u Serie A?

Talijanski velikani žele u svojim redovima nezadovoljnog Kramarića

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
30.11.2015.
u 17:00

Ranieri Kramu šalje od klupe za pričuve do mjesta na tribini i jasno je da zbog toga naš napadač razmišlja o promjeni kluba

Nakon sjajnog transfera vrijednog devet milijuna eura, najvećeg u povijesti Leicester Cityja, te solidne polusezone u Premiershipu za Andreja Kramarića stiglo je teško razdoblje. Bivšeg trenera Nigela Pearsona zamijenio je Talijan Claudio Ranieri i od tada hrvatski napadač igra na kapaljku. Točnije, ove sezone odigrao je tek 12 minuta u engleskom prvenstvu.

Ujedno, u životnoj je formi i konkurent u napadu, Jamie Vardy, prvi strijelac Premiershipa. Ranieri Kramu šalje od klupe za pričuve do mjesta na tribini što izaziva nezadovoljstvo našeg napadača te on sigurno razmišlja o promjeni kluba.

Talijanski mediji pišu kako su interes iskazali velikani Juventus, Inter i Milan, ali i Bologna. Mandžukićeva stara dama te Perišićev i Brozovićev Inter navodno bi ga već u siječnju doveli na posudbu.

Menadžer koji je također sudjelovao u Kramarićevu prelasku iz Rijeke na Otok, Vincenzo Cavaliere, tvrdi kako postoji interes u Italiji te da su sve opcije otvorene. Dodao je i da bi hrvatski reprezentativac u prosincu i siječnju zbog mnogo utakmica mogao dobiti više prilika. 

Ono što je Andreju iznimno bitno jest kontinuitet igara kako ne bi propustio Europsko prvenstvo u Francuskoj idućeg ljeta.

>>Donedavno zarađivao 300 kn po utakmici, zbog tučnjave bio u kućnom pritvoru, a sad ga žele Real i Barca

Komentara 6

MO
mojazemlja
20:12 30.11.2015.

Šteta,odličan napadač.Ispalo:uzmeš lovu-dobiješ klupu.

DO
dommar36
21:58 30.11.2015.

i ja bi volio sjediti i dobivati lovu :-)

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:40 30.11.2015.

Tipičan primjer krivo odabranog kluba ... toliko mudrijanja najboljeg strijelca lige i grijanje klupe... a sve je tako lijepo izgledalo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije