Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Talijani i Englezi tvrde: Brozović postaje uvjerljivo najskuplji hrvatski nogometaš!

Marcelo Brozović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
27.03.2017.
u 11:27

Prema podacima Transfermarkta, zasad hrvatski rekord drži Mateo Kovačić. On je u madridski Real prešao iz Intera za 31 milijun eura

Nakon što je Jose Mourinho iznenada odlučio posjetiti Zagreb i u petak pogledao utakmicu između Hrvatske i Ukrajine, počela su nagađanja oko toga kojeg igrača pokušava dovesti u Manchester United.

Iako se u početku spominjao Ivan Perišić, čini se da je u središtu pozornosti bio Marcelo Brozović. Mourinhu nedostaje igrač poput njega, a talijanski i engleski mediji danas pišu da je čak spreman i ponuditi 50 milijuna eura kolika mu je odštetna klauzula u ugovoru s Interom. 

"Interu bi tih 50 milijuna eura dobro došlo jer bi uspjeli ispuniti zahtjeve vezane za financijski fair play. Zbog toga i čelnici kluba navijaju da se taj transfer ostvari", piše Gazzetta.

Brozović je igrač koji zna odlično podvaliti loptu, ima odličan udarac, a i fizički je moćan. Dobro bi se uklopio u Mourinhov sustav igre te bio odličan u paru s Paulom Pogbom.

"Ono što Mourinha najviše oduševljava jest njegova polivalentnost", piše Calciomercato.

Kada bi se Brozovićev transfer u Manchester United ostvario i kad bi bio po cijeni o kojoj se piše, bio bi to uvjerljivo najskuplji hrvatski transfer u povijesti. Jer, prema podacima Transfermarkta, zasad taj rekord drži Mateo Kovačić. On je u madridski Real prešao iz Intera za 31 milijun eura, što je milijun eura više nego što je Real platio Tottenhamu za Luku Modrića.

Dejan Lovren za 25 milijuna eura prešao je u Liverpool, a Mario Mandžukić za 22 milijuna eura otišao je iz Bayerna u Atletico.

>>Šok za Bilića: Predsjednik West Hama već je pronašao zamjenu za Slavena!

Komentara 8

ED
europski dinamo
14:50 27.03.2017.

Citajuci godinama medije, neke "navijace" Dinama,Hajduka nije mi jasno kako se Brozovic uopce prodao iz Dinama. Dobro znamo da ga je Inter kupio zbog prijateljstva Moratti-Barisic i da zeznu Susica i Hajduk,ali tko je prijatelj sa Mourihnom?

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:16 27.03.2017.

Broz je bivsi igrac Dinama, znaci da je prosao najbolju skolu nogometa u Europi. Sve ostalo je logican slijed, reprezentacija, veliki europski klub, veliki novac itd Medije su hvalile Murica, Brodica i slicne, njihovi heroji danas ne bi ni u hajduku igrali.

MA
Majur
13:52 27.03.2017.

Još jedan iz plejade njih koje se "guralo" u repku samo zbog prodaje,a ne zbog talenta ....stvarno,čovjek je propao nakon što je zbog nekvalitete prodan:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije