Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva majstorija!

Talentirani Hrvat fenomenalnom golčinom oduševio Nijemce i postao svjetski hit!

Brekalo
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2017.
u 10:49

O tom pogotku danas se puno priča, hrvatski nogometaš je postao svjetski hit jer portali iz cijeloga svijeta objavljuju video ovog izvanrednog pogotka

Stuttgart je sinoć u 21. kolu druge njemačke lige u gostima svladao Heidenheim s 2:1 i učvrstio prviu poziciju na ljestvici. Taj je susret obilježio jedan od najvećih hrvatskih talenata Josip Brekalo, koji je u 71. minuti zabio fenomenalan pogodak za pobjedu.

Bivši igrač Dinama u 57. minuti je ušao u igru, a u 71. sjajnim je udarcem 'skinuo paučinu' s protivničkog gola. To mu je prvi pogodak za Stuttgart u drugom nastupu.

O tom pogotku danas se puno priča, Brekalo je postao svjetski hit jer portali iz cijeloga svijeta objavljuju video ovog izvanrednog pogotka, a navijači Stuttgarta zadovoljno trljaju ruke. Njihova momčad vodeća je na tablici, iam šest bodova više od drugoplasiranog Hannovera, a kako u prvu ligu vode dvije pozicije, povrataka u Bundesligu čini se realnim.

Brekalo je na ljeto napustio Dinamo i otišao u Wolfsburg, ali se tamo nije uspio nametnuti pa je u siječnju otišao na posudbu. pokazuje se da je to bila pametna odluka.

>>Pjaca nije oduševio, trener mu poručio: Nije ti ovo slabašna hrvatska liga!

Komentara 5

DU
Deleted user
15:10 18.02.2017.

2 BL njemacka liga jaca je od austrijske,nizozemske ili belgijske zajedno a prvo mjesto u 2 mozda bolje od 10 pa ka 18 1 lige,nebitno svako mu dobro zelim i uspjesnu karijeru a €€€€ ce biti

RU
RUKOMET333
15:43 19.02.2017.

a joj koja glupost.. decko dosao na posudbu jer nije uspio u wolfsburgu. omaklo mu se i pogodio, pusti ga da bar odigra jednu tekmu od pocetka. lijeo gol da, ali iskreno niko mu se ne cudi u njemackoj osim vecernjeg lista.

DA
davnor
12:39 18.02.2017.

Da nije bio lakom mogao je za 2 godine igrat u nekom poznatom klubu punih džepova a ne da bude pričuva po njemačkoj drugoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije