Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo im

Istupaju iz lige zbog sudačkih pogrešaka u derbiju koji nisu ni igrali!?

Zamalek - Ismaily
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.12.2016.
u 00:18

Čelnici Zamaleka na taj su se potez odlučili nakon pobjede velikog konkurenta Al Ahlyja kod Misr Elmaqasaha 1:0. Smatraju da je sudac Nour El-Dein poklonio Al Ahlyju jedanaesterac kojim su stigli do tri boda

Čak dva egipatska kluba najavila su istupanje iz lige zbog sudačkih previda u utakmicama proteklog vikenda.

Čelnici Zamaleka na taj su se potez odlučili nakon pobjede velikog konkurenta Al Ahlyja kod Misr Elmaqasaha 1:0. Smatraju da je sudac Nour El-Dein poklonio Al Ahlyju jedanaesterac kojim su stigli do tri boda.

- Nećemo igrati ligu dok god je El-Dein ligaški sudac - poručili su Zamaleka uz dodatak predsjedniku saveza da bi trebao znati da je El-Dein korumpirani sudac.

Međutim, traže i odlazak šefa sudačke organizacije Rede Beltaguija.

Drugi klub koji je objavio da neće igrati je Ismaily i to nakon velikih sudačkih grešaka na njihovu štetu u remiju 1:1 protiv Wadi Degle.

Nakon 13 utakmica Al Ahly je vodeći s 35 bodova, sedam više od Misr Elmaqasaha koji ima i utakmicu manje. Zamalek je tek sedmi s 21 bodom, ali čak četiri utakmice manje.

Komentara 1

DU
Deleted user
06:45 06.12.2016.

Egipatski Hajduk. El-Kme Nonstop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije