Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje ćorluke

Swansea preokretom šokirao United, Borussia (D) i dalje gazi

Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
30.08.2015.
u 18:55

Četvrto kolo u Premiershipu bilo je neugodno za velikane.

Nakon što je jučer u 4. kolu Premiershipa West Ham iznenadio Liverpool, a Crystal Palace šokirao Chelsea, danas se za senzaciju pobrinuo Swansea nanijevši prvi ovosezonski poraz Manchester Unitedu (2:1). I to nakon što su crveni vragovi vodili pogotkom Juana Mate u 48. minuti.

Za preokret su pogađali Ayew (61.) i Gomis (66.).

Izvještaj i statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

 

Manchester United peti je na ljestvici s pet bodova zaostatka za vodećim Cityjem, a Swansea uživa dok idila traje, četvrti je! 

Dodajmo i kako je Southampton uvjerljivo slavio protiv Norwicha (3:0).

Borussia Dortmund slavila je 3:1 protiv Herthe u 3. kolu Bundeslige i tako zadržala maksimalan učinak ove sezone (9 bodova).

Mats Hummels zabio je u 27. minuti iz blizine za 1:0, a za 2:0 pobrinuo se Pierre-Emerick Aubameyang koji je skrenuo loptu u praznu mrežu nakon sjajnog udarca Matthiasa Gintera u 51. minuti. Salomon Kalou iskoristio je nepažnju žuto-crne zadnje linije i lako zakucao za smanjenje rezultata u 79. minuti. U sudačkoj nadoknadi konačan je rezultat postavio Adrian Ramos.

Izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com

 

Werder je danas, također u 3. kolu, savladao Borussiju (M) sa 2:1.

Moskovski Lokomotiv pobijedio je, pak, u ruskoj ligi na svom terenu Krasnodar sa 2:1. Gosti su poveli golom Smolova u 11. minuti, izjednačio je Niasse u 18., a pobjedu lokosima donio je Kasajev u 56.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za Lokomotiv, a zaradio je jedan od pet žutih kartona na susretu, svih pet u prvom poluvremenu, piše Goal.

Lokomotiv je tako nakon nepunog sedmog kola drugi, s dva boda više od Zenita i jednim manje od vodećeg CSKA.

>>Lovren ugasio profil na Instagramu zbog uvreda i prijetnji smrću

Komentara 3

Avatar KizanRizan
KizanRizan
21:19 30.08.2015.

MU je pusiona. Van Gaal stalno pise nesto u onu tekciu, Rooney bjezi od lopte, Januzaj nesto trci po krilu, sve skupa nist.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
20:02 30.08.2015.

Swansea uživa dok idila traje? Kakva podcjenjivačka rečenica, pa zar su oni pretplaćeni na 10.mjesto!?? Sramite se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije