Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI ASTRE ODUŠEVLJENI:

Svladali smo momčad koja ima veliki proračun i uzvratili za poraz u Zagrebu

Dinamo - Astra
Goran Stanzl/PIXSELL
28.11.2014.
u 10:04

- Puno smo naučili iz pogreški iz prve utakmice s Dinamom. Danas smo se bolje prilagodili protivniku. Nadam se da će ova pobjeda donijeti pozitivnu atmosferu - rekao je strijelac Bukari.

U taboru Astre oduševljeni su nakon prve pobjede u Europskoj ligi. Četvrta momčad rumunjske lige svladala je hrvatskog prvaka i upisala četvrti bod u skupini.

- Odigrali smo dobru utakmicu, najbolju do sada. Nastavimo li igrati ovako i pobjeđivati, navijači će doći na stadion - rekao je Oleh Protasov, trener Astre čiju je pobjedu gledalo tek dvije tisuće navijača.

Prvo ime susreta bio je napadač Astre Sadat Bukari. Ganac je propustio tri izgledne prilike, ali je zabio i odradio svoj dio posla.

- Vrijeme nije bilo dobro, travnjak je tvrd, ali sam sretan što zabio i što smo pobijedili. Puno smo naučili iz pogreški iz prve utakmice s Dinamom. Danas smo se bolje prilagodili protivniku. Nadam se da će ova pobjeda donijeti pozitivnu atmosferu - rekao je Bukari, prenose rumunjski mediji.

Vratar Silviu Lung je za razliku od utakmice u Zagrebu uspio sačuvati praznu mrežu.

- Lijepo je pobijediti. Odigrali smo vrlo dobro utakmicu, uzvratili Dinamu za poraz i osvojili tri boda. Igrali smo za sebe, ali i za koeficijent rumunjskog nogometa u Europi. Igramo dobro, ne računajući utakmicu u Zagrebu. Danas smo pobijedili momčad koja ima velik proračun i optimistični smo uoči sljedećih utakmica - rekao je Lung.

A Dinamov trener Zoran Mamić prokomentirao je interes za Astrinim braničem Matelom i Latovlevicijem iz Steaue.

- Pratimo obojicu s tim da nam Latovlevici više nije toliko u fokusu. Vidjet ćemo na zimu što će se dogoditi - rekao je Mamić i poručio da je Astra bila bolja momčad.

>> 'Kakvu smo priliku propustili... Teško nam je, ne znam što se dogodilo'

>> Mamić potresen: Bolja smo momčad od Astre, ali nismo to pokazali, ovo je strašno

>> Za slabi Dinamo prejaka i Astra, ništa od proljeća u Europi!

Komentara 7

Avatar petrolio
petrolio
10:45 28.11.2014.

da ne spominjemo da je trenerski "talent" mamić potjerao najboljeg HNL napadača kramarića jer mu nije bio dobar, a doveo je napadačkog "talenta" vilsona koji iz 50 pokušaja ne može zabiti gol!!!

Avatar petrolio
petrolio
10:43 28.11.2014.

lako astri kad je na klupi imala trenera, a dinamo umjesto trenera - mamića! mamiću, zahtijevamo tvoju hitnu ostavku nakon blamaže i sramote koju si prouzročio klubu! da su u skupini igrala 3 rumunjska kluba i dinamo, prošla bi 2 rumunjska kluba, a dinamo bi ispao kao zadnji u skupini!!! OSTAVKA!!!!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:50 28.11.2014.

Svladali su balkansku momčad koja ima veliki potencijal u domoljubnim bajkama svojih navijača i uzvratili za poraz u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije