Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOČANSTVO S MALTE:

Do nereda je došlo jer su zaštitari provocirali i pokušali naplatiti veće cijene ulaznica

Navijači
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
13.10.2015.
u 16:50

Jedino pravo svjedočanstvo bilo je od jednog našeg koji se u sitne sate zatekao u blizini nereda.

Tučnjava naših navijača sa zaštitarima ispred striptiz bara White Palace, u srcu noćnog života na Malti, poprimila je razmjere histerije. Od "fighta" s navijačima Partizana "grobarima", pa do toga da je sve to gledala delegacija HNS-a. Istina je da je oko jedan ujutro došlo do tučnjave skupine od petnaestak naših navijača sa zaštitarima, koje pretežno čine srpski državljani.

Navodno su zaštitari provocirali, htjeli naplatiti skuplje ulaznice za ulazak u striptiz bar, pa je došlo do tučnjave. Napravljena je materijalna šteta, letjele su stolice, čaše i boce, a policije je privela šestoricu naših. Jedino pravo svjedočanstvo bilo je od jednog našeg koji se u sitne sate zatekao u blizini nereda i koji je vidio jednog kako bježi, a za njim su, s teleskopskim palicama u rukama, trčala trojica nabildanih "ćelavaca" u crnim majicama.

- Vikali su za njim stani ustaška p...o - kazao je očevidac.

A iz HNS-a su demantirali da su bilo što vidjeli, kamoli pomogli policiji u prepoznavanju navijača.

- To je laž - kratko je kazao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Demantirana je i informacija koja je puštena u javnost da je "bliski susret" s našim navijačima imao povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk.

Naših je navijača podosta ovdje na Malti, dio je stigao, jer je već odavno, prije zabrane dolaska na utakmice, uplatio aranžmane, a dio je stigao za konačni obračun s HNS-om. Uoči utakmice sve je bilo u nekom isčekivanju, navijači su tražili načine kako se domoći ulaznice za dvoboj s Maltom.

A naši reprezentativci uživali su u blagodatima hotela Westin. Ante Čačić otkazao je zakazanu šetnju, nije želio igrače uoči utakmice izložiti jakom suncu. Hotel reprezentacije nije bio ni čuvan, do njega se moglo lakoćom, a najveća je zanimljivost da je udaljen nekoliko stotina metara od poprišta noćne tučnjave.

>> Maltežani strahuju od naših navijača, Torcida poručuje: Gotovi ste, gotovi!

Komentara 65

Avatar El Indio
El Indio
19:41 13.10.2015.

Ostoja Rankovic porucio svojim placenicima na Malti.."Niko nesme da vas bije.."

DU
Duck7
20:07 13.10.2015.

nije moguce da niko ovu gamad od huligana nemoze ostavit, a drugo od kud njima lova da idu na maltu samo da bi rarili prekid, izgleda da su oni ipak placenici kako drugacije objasnit...

JU
juma
20:17 13.10.2015.

Gospodin Mrsic je izgleda odvjetnik nogometnih huligana? Samo tako mogu objasniti nebulozne price o "mirnim navijacima", pravim nevinascima, koji su po tko zna koji put bili isprovocirani i pokradeni i onda su se morali braniti, isto kao 2005 godine na Malti, samo tada nije bilo niti Sukera ni Mamica. Pa te price ne prolaze vise niti kod djece u vrticu i predstavljaju grubo vrijedjanje inteligencije citatelja ovog portala od strane doticnog novinara i njegovih huliganskih sticenika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije