Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna tri boda

Svi su vidjeli prevaru, samo iz Dinama nisu: Bio je jedanaesterac!

Dinamo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/13
27.02.2017.
u 11:44

- Bitno nam je da se vraćamo s pobjedom u Zagreb i okrećemo se bitnoj utakmici Hrvatskog kupa sa Splitom.

Nogometaši Dinama pobijedili su jučer Cibaliju u Vinkovcima s 2:1 i nastavili lov na Rijeku. No, sjenu na ovu pobjedu i važne bodove bacio je kazneni udarac kojeg je Damir Batinić dosudio za goste i tako im pomogao da dođu do pobjede. Iako se gotovo svi stručnjaci slažu da jedanaesterca nije bilo, baš kao što to tvrdi i povjerenik za suđenje Ante Kulušić, napadač Dinama ne slaže se s tim.

- Je, bio je jedanaesterac, rekao je nakon utakmice Armin Hodžić, junak plavih koji je zabio dva gola.

- Naravno da mi je drago kad zabijem, ali mislim da smo trebali riješiti utakmicu još u prvom poluvremenu. Sigurno da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Kažem, da smo na vrijeme zabili gol bolje bismo i igrali. I teren je bio malo loš, ali ne treba tu tražiti alibi. Radit ćemo već od sutra na tome da budemo bolji.

Marko Lešković smatra da su iz ove utakmice najbitnija tri boda.

- Bila je ovo teška utakmica, ali najbitnija su tri boda. Šteta što smo primili taj pogodak iz kornera i njihove neke prve polušanse. Bitno nam je da se vraćamo s pobjedom u Zagreb i okrećemo se bitnoj utakmici Hrvatskog kupa sa Splitom.

>>Vinkovački siromah drsko je pokraden, ovakav HNL izgubio je svaki smisao!

Komentara 9

SA
SI aka SI
12:13 27.02.2017.

Navijam za Dinamo, ali ovdje vidim jedino žuti Soudaniu za simuliranje

SE
seba..
11:58 27.02.2017.

Cijela Hrvatska je vidjela tko ste

Avatar Dr.Hook
Dr.Hook
11:54 27.02.2017.

Krivo..Da je Armin dodao loptu golmanu ili raspalio na tribine...e,onda bi bio junak,kao što su istinski junaci oni navijači koji su ovim shupcima vratili dresove..Ovako,nije junak nego shupak...Ali,mora se,kako "tata" kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije