Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Austrije

Rusija ide izravno u Francusku, a Švedska u dodatne kvalifikacije

Kvalifikacije
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.10.2015.
u 20:55

Austrijanci se nisu štedjeli niti protiv Lihtenštajna (3:0), Rusija je bila bolja od Crne Gore sa Fatosom Beqirajem u sastavu (2:0), a Švedska je istim rezultatom savladala Moldaviju (2:0).

Posljednje kolo skupine G u kvalifikacijama za Euro 2016. donijelo je očekivane rezultate pa je ishod sljedeći: Austrija je potvrdila prvo mjesto, a uz nju izravno u Francusku odlazi i Rusija dok će Švedska u dodatne kvalifikacije.

Austrijanci se nisu štedjeli niti protiv Lihtenštajna (3:0), Rusija je bila bolja od Crne Gore sa Fatosom Beqirajem u sastavu (2:0), a Švedska je istim rezultatom savladala Moldaviju (2:0).

Iako im je protiv Crne Gore bio dovoljan i bod za izravan plasman na Europsko prvenstvo, Rusi su od samoga početka nametnuli dominaciju na terenu. Do vodstva su stigli u 33. minuti pogotkom Olega Kuzmina, a četiri minute ksanije Aleksandr Kokorin pogodio je s bijele točke.

Šveđanima na kraju nova tri boda ipak nisu donijela izravan plasman na EP, a Moldavce su golovim slomili Zlatan Ibrahimović (24.) i Erkan Zengin (48.).

Izvještaje i statistiku utakmica skupine G pogledajte na portalu Goal.com.

Poredak: Austrija 28 bodova, Rusija 20, Švedska 18, Crna Gora 11, Lihtenštajn 5, Moldavija 2 boda.

Komentara 1

AS
ante_slavonac
16:42 13.10.2015.

Ah kako to kažu Crnogorci,nas i Rusa 150 milijuna.Više su dobili sokolovi novca nego da su postali prvaci univerzuma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije