Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugledni španjolski novinar

'Sve je spremno za povratak Cristiana Ronalda u United!'

Cristiano Ronaldo
Goran Stanzl/PIXSELL
16.09.2014.
u 17:13

- Ronaldo je svjestan da u Realu odlično radi svoj posao, ali smatra da se to ne cijeni dovoljno, dok je igrajući za United bio sretan poput malog djeteta

Sve se glasnije govori o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda u Realu, a povratak u Manchester United sve je realnija opcija. I sam portugalski nogometaš nekoliko puta je izjavio kako sanja povratak na Old Trafford, a da bi se to uskoro moglo i dogoditi smatra Guillem Balague, španjolski nogometni stručnjak i ugledni novinar.

- Ronaldo je nesretan u Realu, to je i sam rekao. Poslije se malo ispravio i rekao da to nije baš tako mislio, ali sigurno je da nije zadovoljan. Najviše ga je pogodilo što su u roku od godinu dana iz kluba otišli njegovi najdraži suigrači Mesut Özil, Xabi Alonso i Angel di Maria, rekao je Balague za Sky pa dodao:

- Ronaldo je svjestan da u Realu odlično radi svoj posao, ali smatra da se to ne cijeni dovoljno, dok je igrajući za United bio sretan poput malog djeteta. On sanja odlazak u Englesku, a United više nema problema s novcem. Pitanje njegova povratka ovisi samo o njemu. Neće se to dogoditi u sljedećih nekoliko mjeseci, ali jasno je da je sve spremno za njegov povratak.

>>Pogledajte kako je Ronaldo na treningu ponizio Jamesa Rodrigueza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije