Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANTRIDA JEDVA ČEKA

Sve je rasprodano! Nema više ulaznica za utakmicu Rijeke i Seville

Armada
Goran Kovacic/pixsell
02.10.2014.
u 16:28

- HNK Rijeka od srca zahvaljuje svim navijačima, simpatizerima i prijateljima kluba na bezuvjetnoj podršci i povjerenju - priopćili su iz Rijeke.

Ono što se dalo naslutiti tijekom srijede poslijepodne dogodilo se u četvrtak malo nakon 14 sati. Prodane su sve ulaznice za utakmicu drugog kola skupine G UEFA Europa lige između Rijeke i Seville.

Vrata stadiona Kantrida bit će otvorena od 17 sati, početak utakmice zakazan je za 19 sati, a iz kluba se poziva sve navijače da što ranije dođu na tribine kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Za "D" tribinu otvoren je ulaz 7, dok vlasnici kompleta ulaznica, uz predočenje iskaznice, mogu ući i na ulaz 8. Radi lakšeg ulaska na sektor "E2" na istočnoj tribini bit će otovreni ulazi 1a i 1b.

- HNK Rijeka od srca zahvaljuje svim navijačima, simpatizerima i prijateljima kluba na bezuvjetnoj podršci i povjerenju - priopćili su iz Rijeke.

>> Rijeka uživa, samo su Juve i Real bili veći gosti

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RotoRoman
19:09 02.10.2014.

Kek hoće ''disciplinovanu'' momčad, ili igru.Ili šta već. Mislim da takva u Ri nikada nije ni igrala.

DU
Deleted user
18:23 02.10.2014.

Hvala ovom NOOVINARU bar na jednoj stvari , za razliku od ostlih nadri tisaka i novinara , gsp. Dazelic je naveo u koliko se sati igra ovaj tekma , od prije dva dana ko god pise o tim utakmicama nini rijeci o vremenu odigravanja utakmcie , kako da to mora da se zna ! ni taj minimum korekcije nije ispoostovan od seljackih novinara !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije