Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveno

Svađa u Realovoj svlačionici: Ronaldo izgubio živce i napao Modrića!

Ronaldo - Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.04.2017.
u 18:18

- Preuzimam krivnju za zadnji gol, ali to se moglo dogoditi svakome - izjavio je Marcelo.

Barcelona se pobjedom nad Realom u El Clasicu (3:2) bodovno izjednačila s kraljevskim klubom (Madriđani imaju utakmicu manje) na vrhu ljestvice La Lige. Odluka o pobjedniku pala je u sudačkoj nadoknadi kad je Lionel Messi savladao Keylora Navasa.

A Marca otkriva kako je nakon utakmice došlo do svađe u Realovoj svlačionici. Navodno je Cristiano Ronaldo izgubio živce i napao Luku Modrića te Marcela zbog loše reakcije prilikom posljednje Barcine akcije koja je rezultirala pogotkom u mreži kraljevskog kluba.

Serbi Roberto povukao je loptu sa svoje polovice i prenio je duboko u Realovu, a Ronaldo smatra kako je spomenuti dovjac trebao bolje reagirati te ga zaustaviti ili načiniti prekršaj.

- Preuzimam krivnju za zadnji gol, ali to se moglo dogoditi svakome - izjavio je Marcelo, ali to nije utješilo Portugalca koji smatra da je Realova obrana podbacila u El Clasicu.

>>Ludi El Clasico: Čudesni Messi u nadoknadi srušio Real, Rakitić majstorski zabio

>>Šokantno: Cristiano Ronaldo je silovao 20-godišnjakinju pa joj platio da šuti o tome?

Komentara 24

EL
EldersRealm
18:29 25.04.2017.

Jel to opet Don Balon otkrio?

BU
Bubalamala
18:32 25.04.2017.

Koliko je to on imao promašaja?Jedni i drugi imali su svoje šanse a kod trećeg gola da je netko išao na prekršaj bio bi to crveni karton!

HR
hrvatin
20:04 25.04.2017.

Njega boli sto zna da nije ni do kostice Messiju.Neka se svadjaju realovci,i pravo je jer su sve do sada dobiliuz pomoc sudaca u spanjolskoj i u europi.Sramota da onako dobar i posten tim kao sto je bayern nece igrati vise namjestenu ligu prvaka jer je onako bestijalno pokraden protiv ovih madridskih mesara i razbijaca.Isli su na to da Messiju polome kosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije