Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u-18 ide u katar

Odnosi sve bolji: Sutra se sastaju Šuker i Brbić te idu na ručak

Brbić, Šuker
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
24.05.2015.
u 19:45

S početkom u 12 sati u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održat će se sastanak predstavnika HNS-a i Hajduka o predstojećem susretu Hrvatska – Italija u Splitu.

Hrvatska reprezentacija do 18 godina ovog će tjedna odigrati dvije utakmice u Kataru. Pod vodstvom izbornika Ferda Milina, Hrvatska će sudjelovati na međunarodnom turniru Tri Series zajedno s reprezentacijama Novog Zelanda i domaćina.

Pozvani su: Fabijan Buntić (Stuttgart), Patrik Džalto (RB Leipzig), Božo Mikulić (Split), Tim Kolar (Domžale), Frane Bitunjac (Fiorentina), Toni Borevković (Dinamo), Tin Matić (Dinamo), Mateo Andačić (FSV Frankfurt), Luka Grubišić (Split), Bruno Bilić (Sesvete), Matija Fintić (Dinamo), Andre Glasnović (Zagreb), Danijel Šutić (Zadar), Emil Vinčazović (Bayer Leverkusen), Josip Špoljarić (Osijek), Robert Mudražija (Zagreb) i Ivan Lucić (Rijeka).

Uz izbornika Milina, stručni stožer čine trener Božidar Miletić, trener vratara Sandro Žufić, liječnik Bartol Petković, fizioterapeut Tomislav Buljan i tajnik Zlatko Nakić.

Raspored utakmica:

26.05. Novi Zeland – Hrvatska (17.35 sati)

27.05. Katar – Hrvatska (17.35)

Dodajmo kako će se u ponedjeljak s početkom u 12 sati u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održati sastanak predstavnika HNS-a i Hajduka o predstojećem susretu Hrvatska – Italija u Splitu te drugim aktualnim temama. Nakon sastanka, a prije zajedničkog ručka, predsjednici HNS-a i Hajduka obratit će se medijima u hotelu As na Zelengaju.

>>Dobra vijest za Niku Kovača: Srna se uskoro vraća na travnjak

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
08:15 25.05.2015.

konačno se ide u dobrom smjeru...

MH
mrtav-hladan
07:58 25.05.2015.

Nije valjda da će Šuker platit ručak

KE
kentie
10:39 25.05.2015.

Bravo za nogomet, bravo za Predsjednika Saveza, bravo za Upravu Hajduka...tako rade normalni i trezveni ljudi kojima je u interesu bolji nogomet...žao mi je Hajduka, što se tako muči i grči...ali, majku mu staru, zašto ova ekipa ne uči iz povijesti Hajduka. tu stalno ponavljam ko ptica pjevica: elem dakle, Hajdduk je 1970. bio zadnji na tablici Prve lige i trebao je ispasti, ali je Savez administrativnom odlukom proširio Ligu na 18 klubova, i Hajduk je kao pripadnik velike četvorke ostao u Pravoj ligi. Tada je u Hajduku nastao pravi dar mar: smijenjen je Dušan Nenković, trener prve momčadi, ustoličen je Slavko Luštica kao trener prve momčadi, a došao je iz omldinkskog pogona, prvi asistent mu je bio nezaboravni šjor Ive, od starih ostali su samo golman Vukčević, stoper Holcer i for Pero _Nadoveza, a ostala mjesta su zauzeli Ajdukovi tići na čelu sa nezaboravnim Juricom Jerkovićem. I omah, ta Ajdukova mladost je sljedeće 1971. osvojila prvenstvo. Zato je bila nezaboravna zadnja tekma tog prvenstva podno murve, kad je u jednom trenutku na centar igrališta istrča Pivac...as ti miša, oći smijeh i delirij na stadionu...dok je Ajduk napadao, golman Vukčević je dotrčo do centra i prkosnog Pivca maknuo sa igrališta, uz opći smijeh i odobravanje publike i cilega svita. As ti miša, kojeg li vrimena. I zaato Ajdukovci u libre, libre i libre čitajte pisanije šjor Ive, šjor Mladinića (knjiga Te-ta-ko) i velikog šjor Luke Kalinterne...i kad sve to naučite i spoznate, nema problema da Ajduk opet bude velik i veličanstven...i osvaja prvenstva ka kruške kako je to činija pod šjor Ivom...i zato tu prozivan prvenstveno Iku Buljana, frfu Mužinića, Juricu Jerkovića, a moji tići di ste se skrili i sakrili, ka neki miševi...druknite za svoj Ajduk, dovraga.... e moj Jure ti si razbija veliki Brazil na oproštajki Pelea s repkom na Maracani pred dvista tisoč duša, di je Brazil na jedvite jade izjednačija na dva-dva iz sumnjiva penala, koji je izveo sam Pele za oproštaj...al onda je Ajduk pet puta za redom bija državni prvak..ka Real u Evropi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije