Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra opomena

Sutkinji rekli da ide u kuhinju, pa sada treniraju u ženskoj ekipi

Tomas Koubek
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.10.2016.
u 15:39

Ljutiti vratar Sparte razlog što je primio pogodak pronašao je u odluci pomoćne sutkinje Lucije Ratajove koja nije označila zaleđe i prekinula akciju iz koje je Brno zabio pogodak

– Žene bi trebale ostati u kuhinji umjesto suditi u muškom nogometu – izjavio je Tomas Koubek, vratar praške Sparte nakon utakmice protiv Brna (3:3).

U 9. kolu češke lige Sparta je igrala u Brnu, a domaćin je pogodak za izjednačenje zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Ljutiti vratar Sparte razlog što je primio pogodak pronašao je u odluci pomoćne sutkinje Lucije Ratajove koja nije označila zaleđe i prekinula akciju iz koje je Brno zabio pogodak.

Sutradan se Tomas Koubek na društvenoj mreži ispričao uz fotografiju supruge koja u naručju drži njihovu kćer. 

Slično je razmišljao i njegov suigrač Lukas Vacha, koji je na svom Twitteru objavio fotografiju Ratajove uz natpis – kuharica

Međutim, isprika nije pomogla pa su Koubek i Vacha za kaznu prebačeni u žensku ekipu kluba gdje će trenirati do daljnjega.

– Kako bi se uvjerili da nisu u pravu kada su izrekli tvrdnju oko žena i štednjaka, sada će trenirati s njima – rekao je Adam Kotalik, glavni direktor Sparte.

Komentara 2

Avatar acivij
acivij
02:17 06.10.2016.

Sada će i ostali "istrčati" sa sličnim izjavama ... tko bi odolio ženskim svlačionicama i tuševima ... :D

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:15 05.10.2016.

znaci sad bare pola zenskog tima xd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije