Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANA ODLUKOM KLUBA

Supruga otpisanog dinamovca je bijesna: Ovo mu je hvala za 46 golova?!

Junior Fernandes
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
23.01.2017.
u 23:23

"46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb", napisala je Marta na Instagramu

Trener Dinama Ivajlo Petev nedavno je iznenadio svojom odlukom da Čileanac Junior Fernandes ne putuje na pripreme u Tursku. Petev nije zadovoljan jednim od najbolje plaćenih modrih nogometaša koji godišnje zaradi oko 900.000 eura.

Takva je odluka sigurno razočarala Fernandesa, ali i njegovu novopečenu suprugu Martu, pišu 24sata.

"Čak 46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb", napisala je Marta na Instagramu, a zatim zaključala profil i promijenila objavu. Screenshot objave možete vidjeti ovdje.

Inače, Petev je bio poprilično kritičan prema nekadašnjem igraču Bayer Leverkusena kada je objašnjavao zašto ga je izbacio iz momčadi.

"Otkad sam došao u klub, nije pokazao mnogo, gotovo ništa. Mene ne zanimaju prošle zasluge u momčadi, u nogometu nema prošlosti, već samo danas i sutra", rekao je Petev o Fernandesu.

>> Fernándesu u drugoj momčadi 900.000 € ako dođe na trening

Komentara 37

LI
Lik123
00:17 24.01.2017.

Gospođa Marta očito ne zna koliko je Junior dobio novaca za te golove, kao i u vrijeme dok je bio ozlijeđen. A ne zna ni da je Dinamo otkupio Juniorov ugovor za 2,5 milje eura dok je ovaj ležao sa strganim ligamentima, taman kad je istjecala posudba. Da, gospođa, vi stvarno imate razloga Dinamu reći veliko hvala. Hvala i Junioru, odličan je igrač i Dinamo je imao koristi od njega, ali otkad mu je otkupljen ugovor, igra svaku petu tekmu kak se spada. Šteta kaj je vrijeme za razlaz, ali ovaj put niko bar malo dobronamjeran nemre krivit Dinamo.

AI
AirMax2
23:35 23.01.2017.

Inače Marta ima 21 ili 22 godine. Junior će izgleda dobiti cipelu pa se mala plaši za egzistenciju, tj možda mu ponestane love pa cijeli brak gubi smisao. Pljuc

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:28 24.01.2017.

evo, boji se marta za svog crnca...razumljivo, i udala se ocekujuci milionski transfer...sto se sudeci po njegovom talentu nikad nece desiti...i onda bu jadna marta ostala s dva tri mala crnca, dok bu se doticni vrnul u njegovu nedodjiju, vjerovatno ni ne sjecajuci se jadne marte....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije