Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi tvrde

Supruga od Modrića traži da napusti Real, United i Chelsea šalju ponude!

Luka Modrić
Foto: Beatriz Guzman/UESyndication/PIXSELL
18.01.2015.
u 08:43

- Modrić je pokretač i motor Reala, ali problem je u tome što je njegova supruga Vanja nesretna, nije se uklopila u Madridu, rekao je Gallardo

Igrajući na Otoku za Tottenham Luka Modrić zaludio je engleske medije koji od njegova odlaska u madridski Real pišu o mogućnosti povratka u Premiership. Tako i Sunday Express danas donosi priču o tome da će Luka napustiti 'kraljevski klub', a pozivaju se na izjavu Francoisa Gallarda, navodnog agenta Fife poznatog po svojim "ekskluzivama".

- Modrić je pokretač i motor Reala, ali problem je u tome što je njegova supruga Vanja nesretna, nije se uklopila u Madridu, rekao je Gallardo.

Spomenuti list navodi da tu činjenicu žele iskoristiti Manchester United i Chelsea koji bi mogli već u siječnju ponuditi za hrvatskog reprezentativca. Navodi se kako 'crveni vragovi' nisu uspjeli dovesti Strootmana i Vidala pa će Van Gaal pokušati s Modrićem, a Jose Mourinho Luku je želio već prošlog ljeta pa će se interes samo obnoviti.

>>Dobra vijest za Real: Vraća se Luka Modrić

Komentara 25

SI
simeeee
09:19 18.01.2015.

Hahaha...znas li ti novinaru od kud je Modrić? Nama žene ne određuju di i što će mo raditi..:):)

Avatar flame
flame
09:41 18.01.2015.

Hahahaha... naravno da se nije uklopila u život u sunčanom Madridu, puno će im bolje biti u maglovitom i kišnom Manchesteru ili Londonu... koje novinarstvo...

DU
Deleted user
09:41 18.01.2015.

a meni zena neda da sa sela idemo u grad kaze da cu se probarabiti u velikom gradu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije