Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća kazna

Šupraha zbog napada na Brbića kažnjen s 27.000 kuna

Alojzije Šupraha
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.08.2014.
u 15:47

Šupraha mora platiti 27.000 kuna kazne i to samo zbog verbalnog napada na prvog čovjeka Hajduka, jer fizički napad nije utvrđen, a nije ga još utvrdio ni prekršajni sud u Solinu

Disciplinska komisija HNS-a kojoj je predsjednik Saša Pavličić rigorozno je kaznila predsjednika županijskog saveza splitsko-dalmatinskog Alojzija Šuprahu zbog napada na predsjednika Hajduka Marina Brbića.

Šupraha mora platiti 27.000 kuna kazne i to samo zbog verbalnog napada na prvog čovjeka Hajduka, jer fizički napad nije utvrđen, a nije ga još utvrdio ni prekršajni sud u Solinu pri kojem je Šupraha prijavljen samo za remećenje javnog reda i mira, a ročište je u rujnu dok je rok za disciplinsku komisiju saveza bio tri mjeseca od samog događaja, a savez nije istražni organ da bi mogao utvrditi je li bilo fizičkog napada kojeg svjedoci pred komisijom HNS-a nisu potvrdili, kažu da ga nisu vidjeli. Brbić HNS-u nije ni podnio prijavu protiv Šuprahe, već je to učinio sam savez po službenoj dužnosti. 

Najveća je to kazna za nekog dužnosnika u povijesti HNS-a.

Komentara 3

Avatar petrolio
petrolio
18:31 19.08.2014.

OK...a kolika je kazna brbiću zbog neprekidnih verbalnih napada na šuprahu? kolika je kazna brbiću zbog stalnih napada na HNS? kolika je kazna brbiću zbog višegodišnjeg napada na suce zbog čega su suci darivali hajduk protiv zadra sa 3 neregularna gola?!? oh, nema kazne za brbića? pa kako to, on je neka zaštićena vrsta???

RP
rade.pranjic
21:06 19.08.2014.

Brbic je nedodirljiva crvena svetinja.

MA
majusko
23:43 19.08.2014.

Onda Brbic treba platiti sucima i ostalima iz HNSa vise miliunske odstete. A ti bi se vrlo lako i moglo dogoditi ako ova odluka ostane na snazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije