Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vida strijelac

Suparnici Hajduka i Lokomotive: Poraz Oleksandrije, pobjeda Vorskle

Hajduk - Iasi
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.07.2016.
u 07:00

Oleksandrija je doživjela katastrofu kod kijevskog Dinama od 1:5.

Vorskla i Oleksandrija, ukrajinski klubovi koji će se sljedeći tjedan sučeliti Lokomotivi i Hajduku u 3. pretkolu Europske lige, odigrali su prve dvoboje novoga Ukrajinskoga prvenstva. 

Oleksandrija je doživjela katastrofu kod kijevskog Dinama od 1-5, a peti gol za Kijevljane postigao je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida u 79. minuti. U 86. minuti počasni gol za klub iz Kirovohradske oblasti postigao je Evgen Banada. Povijesnu, prvu europsku utakmicu Oleksandrija će igrati kod kuće 28. srpnja protiv Hajduka. 

Vorskla je u Poltavi startala pobjedom protiv Čornomoreca iz Odese s 1-0,a jedini gol zabio je Dmitro Hlobas u 18. minuti. Lokomotiva gostuje u Ukrajini 28. srpnja. 

>>Pušnik igrače pozvao na pivo, a Vulić tvrdi: On je trener za Hajduk!

Komentara 3

ZO
zoom
15:58 24.07.2016.

opet je hajduk dobio turbo lako protivnika (5 komada popili u zadnjoj tekmi), a lokosi znatno težeg...

DH
dalibor.hren
09:31 24.07.2016.

Nije važno kako je prošla Oleksandrija već tko će suditi u Splitu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije