Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIVA SITUACIJA

Je li Italija preskočila Hrvatsku zbog gola koji je postignut rukom?

Pelle
Foto: Reuters
04.09.2015.
u 09:59

– Ne sjećam se jesam li rukom dodirnuo loptu. Moram pogledati snimku pa ću vam reći – rekao je napadač Southamptona

Italija je sinoć u kvalifikacijama za Euro teže od očekivanog svladala Maltu sa 1:0 i gurnula Hrvatsku na drugo mjesto skupine.

No, nakon utakmice u Firenci ostat će repovi. Čini se, naime, da je Graziano Pelle kod pogotka u 69. minuti igrao rukom.

Nakon ubačaja Antonija Candreve Pelle je pogodio s pet metara, a na pitanje je li igrao rukom nije dao konkretan odgovor.

– Ne sjećam se jesam li rukom dodirnuo loptu. Moram pogledati snimku pa ću vam reći – odgovorio je napadač Southamptona.

>> Modrić: Ovo nije bila prava Hrvatska, igrali smo bez ritma i pritiska

>> Kopka me što sam baš Hrvatskoj podmetnuo nogu

>> Nije me iznenadio remi u Bakuu, Hrvatska može prosuti bodove protiv bilo koga

>> Talijani preskočili Hrvatsku, Norveška opasno puše za vratom!

Komentara 34

CE
cenzura
10:21 04.09.2015.

Džabe im pet sudaca kad su svi ćoravi!!!! Pod hitno treba uvesti video tehnologiju provjere kao u hokeju jer ovakovih spornih golova je sve više!!!!

DO
dommar36
10:41 04.09.2015.

mi smo sami sebe preskocili bahatoscu samouvjerenoscu i nikakvom predstavom milijonera kojih boli bimbo dok mi smrtnici radimo za cetri soma kuna i moramo biti presretni..

ST
Stipan
13:23 04.09.2015.

Svi su nam krivi, samo mi sami nismo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije