Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - SEVILLA

Šuker stiže na Kantridu: Nemojte me pitati za koga ću navijati

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.09.2014.
u 16:26

– Ovo je nevjerojatna prilika da vidim Sevillu u svojoj zemlji. No, nemojte me tražiti da kažem za koga ću navijati jer sam ipak predsjednik HNS-a – rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u četvrtak će pratiti utakmicu Rijeke i Seville u Europskoj ligi. Šuker je u španjolskom klubu ostavio veliki trag, što mu je još jedan motiv da dođe na Kantridu.

– Predsjednik Rijeke me pozvao i čini mi se da je ovo dobra prilika za doći na utakmicu. Zbog poslovnih obveza ne mogu gledati nogomet koliko bih želio, ali četvrtak će biti drukčiji – rekao je Šuker za španjolski ABC i dodao:

– To će za mene biti poseban dan. Sevilla je među najljepšim uspomenama u životu.

No, nije htio otkriti za koga će navijati.

– Ovo je nevjerojatna prilika da vidim Sevillu u svojoj zemlji. No, nemojte me tražiti da kažem za koga ću navijati jer sam ipak predsjednik HNS-a.

Osvrnuo se i na nekadašnjeg veznjaka Seville Ivana Rakitića koji igra odlično u Barceloni.

– On je sjajan igrač. S njim sam u odličnim odnosima. Često se čujemo, a razgovaramo i o Sevilli – rekao je Šuker.

>> Šuker: Rakitić je sjajna kupovina, u Barceloni će ispisati povijest

Komentara 5

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:34 01.10.2014.

Pa Davor je pravi hrvat po naravi, jelu i odijelu i sigurno če navijati za one kod kojih je zaradio dobre novce i stvorio transfer u Real Madrid.

DI
dinamojavolim1
19:55 30.09.2014.

ja bi te pitao dal ces kupit kartu za tekmu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije