Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef HNS-a

Šuker pohvalio Mamića i otkrio zašto kockasti neće igrati ovaj tjedan

Davor Šuker
Anto Magzan/Pixsell
30.03.2015.
u 15:10

Meni je važno da Kovačić na EP-u bude pravi vođa i zvijezda u veznom redu, kaže Šuker.

Nakon kvalifikacijskog vikenda dobar dio reprezentacija odigrat će i prijateljsku utakmicu ovaj tjedan. Dugo se nagađalo s kim će igrati Hrvatska, izbornik Niko Kovač i u subotu je nakon pobjede nad Norveškom provukao da je htio utakmicu, no predsjednik HNS-a Davor Šuker u ekskluzivnom intervjuu za Goal otkrio je zašto kockasti imaju slobodan tjedan: 

„Puno me predsjednika klubova zamolilo da im izađemo ususret i pustimo igrače. Dečki igraju u završnici Lige prvaka, Europske lige, špica im je sezone i zamislite da smo sad organizirali utakmicu na Novom Zelandu! Gledali smo na klubove, da i oni budu zadovoljni. A izbornik je tražio utakmicu pet-šest dana prije Italije, pa ćemo 7. lipnja igrati protiv Gibraltara u Varaždinu.“

Kovačić se bori s pritiskom u Interu, što biste mu preporučili?

„Kao predsjednik ne želim javno detaljno analizirati pojedince. Želim mu svu sreću, drago mi je da je otišao u Italiju, da je u velikom klubu i da iz dana u dan dobiva na iskustvu. E sad, hoće li biti u Interu ili nekom drugom velikom klubu… meni je važno da na EP-u bude pravi vođa i zvijezda u veznom redu.“

Sve više igrača odlazi dok su još (pre)mladi…

„To je realnost. Zato je i naša liga mladih dobra stvar, da sa 16 godina ne odlučujemo tko je igrač, jer to je teško. Pa neka se razvijaju još dvije godine, igraju, nametnu se trenerima i ne potonu, da im lakše bude ući u prvu ligu. Dopada mi se Balić, kao i Vlašić, koji uz talent ima karakter. Strani su klubovi uvijek špijunirali, a volio bih da naši sve to prodaju puta 20 milijuna i da budu pažljiviji u pregovorima. Jer svako otvaranje karata prije donosi manju zaradu. Pohvala Mamiću kako to radi...“

A što Davor Šuker kaže o tome tko sve zove kockaste u goste, kako je sreo jordanskog princa, zašto zimski SP može biti dobra stvar i kakvo je ozračje među reprezentativcima možete pročitati OVDJE.

>>Ćiro: Kad pobijediš sa 5:1, nemaš pravo na kritiku, nemaš pravo ni na jednu negativnu riječ

>>Prosinečki: Hrvatska me iznenadila, baš kao i kritike nakon 5:1

Komentara 13

CA
+canajisraM
17:54 30.03.2015.

Neigranje repke je bila teska pogreska Sukera. Povukao je odlican potez sa Argentinom. Tako je trebao uciniti i sada i dati priliku mladima koji nisu igrali. Meni bi bilo jako drago gledati Kramarica,Pjacu,Vrsaljka , Jedvaja,Leovca i ostale decke.

CA
+canajisraM
17:37 30.03.2015.

Puna podrska HNS-u i Sukeru. Huuuuuh umalo zaboravih Mamica,najboljeg direktora i menadjera hrvatskog nogometa.

DU
Deleted user
22:35 30.03.2015.

Pa naravno da će "vjerno pseto" hvaliti svojeg gazdu...ipak je njegov gazda zaslužan za ulazak u IO UEFE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije