Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DODJELI NAGRADA HOO-A

Šuker: Kazna Hajduku? Pitajte Vlajčevića

HOO nagrade
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
18.12.2014.
u 22:44

- Imate gospodina Vlajčevića te sudačko i disciplinsko tijelo koji su neovisni u HNS-u. To pitanje morate uputiti njima - odgovorio je Šuker na dodijeli nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije htio previše komentirati drakonsku kaznu koju je disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević odrezao Hajduku i njegovim čelnicima.

- Imate gospodina Vlajčevića te sudačko i disciplinsko tijelo koji su neovisni u HNS-u. To pitanje morate uputiti njima - odgovorio je Šuker na dodijeli nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ljudi iz HNS-a nisu se pojavili na današnjem sastanku na kojem su bili ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar, predstavnici Hajduka, Grada Splita te udruge Naš Hajduk.

- Taj sastanak je sazvalo Ministarstvo i to pitanje postavite poštovanom ministru Mornaru. HNS se nikada neće umoriti od razgovora i pregovora, ali zna se gdje nogomet pripada. A to su nogometne institucije i nogometni uvjeti - rekao je Šuker.

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je priznanje HOO-a za promicanje hrvatskog sporta, a Šuker je primio nagradu.

- Zahvalio bih se u ime HNS-a na ovom odličnom priznanju te pohvalio rad Zlatka Mateše i HOO-a. Nemojmo rezati budžete sportašima jer želimo biti još bolji. Živio hrvatski sport - rekao je Šuker nakon što mu je uručena nagrada.

>> Sandra i Ivica ponovili 2013., braća Sinković također...

Komentara 20

NE
neboiznadzagreba
23:08 18.12.2014.

Nakon ovoga Šuker će još dugo , dugo ljetovati na Karibima .

Avatar nula
nula
00:03 19.12.2014.

Suker je super-inteligentno odradio ovu krizu oko Hajduka . Bravo majstore sto nisi prihvatio da ulazis sa njima u polemike , pogotovo dok je sve bilo naelektrisano . Sad si im zabio "ace" , pa je na njih red da igraju ...

ME
matija emanović
10:07 19.12.2014.

Izvrstan odgovor o Hajduku. Bravo g. Šuker, podrška maloga čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije