Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJICA SMRTI

Šuker, Bandić i Mamić zapalili svijeće na Markovićevu grobu

Vlatko Marković grob
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/24
23.09.2014.
u 17:33

Izaslanstvo HNS-a predvodili su predsjednik Davor Šuker te izvršni predsjednik Damir Vrbanović

Na prvu godišnjicu smrti Vlatka Markovića delegacija Hrvatskog nogometnog saveza zapalila je svijeće na njegovu grobu na zagrebačkom Mirogoju. Izaslanstvo HNS-a predvodili su predsjednik Davor Šuker te izvršni predsjednik Damir Vrbanović.

Počast pokojnom Markoviću odali su i drugi uglednici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, izaslanstvo Dinama na čelu sa Zdravkom Mamićem i Mirkom Barišićem te predstavnici Zagrebačkog nogometnog saveza.

Marković je za Dinamo igrao 1958. do 1966. godine, a u nekoliko je navrata i bio trener modrih. Između ostalog, trenirao je i NK Zagreb te splitski Hajduk, a 1993. godine u prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine bio je i hrvatski izbornik.

Godine 1998. izabran je na funkciju predsjednika HNS-a i obnašao ju je sve do 2011. godine, da bi potom bio proglašen za počasnog predsjednika.

>> Ima li smisla nabrajati što je Vlatko Marković napravio kao predsjednik HNS-a?

Komentara 8

SA
santos008
23:54 23.09.2014.

''kresh.belec.kb'',Vlatko Markovic nije zapoceo nogomet u F.K.''ISKRA''-Bugojno,vec u N.K.''ISKRA''-Bugojno.''Kako tada,tako i danas'' N.K.''ISKRA''Bugojno,za vjeke vjekova .AMEN.

LI
list68
09:21 25.09.2014.

Sve sami "kamenjari", pokvarili su Hrvatsku, a kako ne bi nogomet u Hrvatskoj.

BB
brodar.brodanovic
23:12 23.09.2014.

a nu i tome ubojice horvatinčića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije