Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GERALDO ALVES:

Sudac nas je oštetio i sad neću biti u Zagrebu na uzvratu s Dinamom

Geraldo Alves
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
21.08.2014.
u 22:47

- Sudac je pogriješio, prekršaj nije bio za crveni karton. Žao mi je što neću moći pomoći momčadi u uzvratu - rekao je Alves.

Petrolul je doživio težak poraz od Dinama na svom terenu, a kako to već biva - tko izgubi, ima se pravo i ljutiti. Smatraju da ih je sudac oštetio kad je dodijelio crveni karton Geraldu Alvesu u 94. minuti susreta.

Kao posljednji igrač obrane je napravio prekršaj na Pintu, a sve kako bi spriječio kontru modrih za pogodaka. Na kraju je dobio crveni karton i u posljednjim sekundama je njegova ekipa još jednom kapitulirala, što znači da večerašnji domaćin mora na Maksimiru zabiti najmanje tri pogotka da bi prošli dalje. Čini se kao nemoguća misija.

- Nisam zaslužio crveni karton. Sudac je pogriješio, prekršaj nije bio za crveni karton. Žao mi je što neću moći pomoći momčadi u uzvratu - rekao je utučeni Alves.

Na njegovoj strani je, logično, trener Razvan Lucescu.

- Alves je bespotrebno isključen. Velika pogreška suca nas je ostavila bez važnog igrača u uzvratu.

Teško je složiti se s ovim dvojcem jer prekršaj je bio prema svim pravilima nogometne igre za direktni crveni karton.

>> Čop i Machado utišali Rumunje, Dinamo na korak do Europske lige

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cluesblues
cluesblues
23:50 21.08.2014.

ako se cak i vecernjakovi novinari slazu sa odlukom suca, onda to je dovoljan dokaz da je iskljucenje bilo po svim pravilima…ocito tuga vlada u brojnim sportskim redakcijama, vjerojatno se preuredjuju vec pripremljeni tekstovi puni pakosti i podrugivanja - alii sigunro necemo docekat neki pohvalni tekst a pogotovo onu euforiju i patetiku od jucer kojom su slavili fenomanalan poraz hajduka - ali koga briga, dinamo njima ne treba nista dokazivat, samo nek odigraju pametno uzvrat i evo dinama u europi vec osmu godinu za redom…pa nek pati koga smeta...

MA
Matija100
11:34 22.08.2014.

Naslov je kao da je nas (Dinamo) oštetio. Opet novinari ne mogu pohvalit uspjeh nego moraju umanjit pobjedu i nać razloga za negativne napise u vezi Dinama. Prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije