Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Sudac ga kaznio: Ivan Perišić dobio jedan od najneobičnijih žutih kartona

Ivan Perišić
Foto: Twitter screenshot
1/3
26.02.2017.
u 21:57

On je na rubu kaznenog prostora nogom podigao loptu pa je glavom vratio vrataru Samiru Handanoviću.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 6. minuti susreta njegova Intera i Rome dobio je žuti karton zbog nesportskog ponašanja. On je na rubu kaznenog prostora nogom podigao loptu pa je glavom vratio vrataru Samiru Handanoviću.

Budući da je prema pravilima zabranjeno namjerno vraćanje lopte vrataru, sudac Paolo Tagliavento dosudio je neizravni slobodan udarac za Romu, a Perišića kaznio kartonom.

 

Hrvatski veznjak ostao je zbunjen zbog sudačke odluke, a očito nije znao da se slična stvar dogodila PSG-ovu igraču Marcu Verrattiju prije mjesec dana. On se pak spustio na travnjak i glavom dodao loptu Kevinu Trappu kako bi je njemački vratar mogao uzeti u ruke. Također je kažnjen žutim kartonom.

 

>>Najbizarniji žuti karton: Je li ovim potezom zvijezda PSG-a željela poniziti suparnika?

Komentara 5

HR
Hrabraja
22:51 26.02.2017.

Sve stručnjaci komentiraju,kao i HNL. Karton je cist kao suza jer je to nesportsko ponasanje(izigravanje pravila), a da nasi suci odsude utakmicu kao ovaj talijan, bili bi javno kamenovani

DA
dadozg84
07:14 27.02.2017.

J....ja mislio da stalno igrači vraćaju glavom namjerno, a ono svaki put je bilo slučajno.

VI
viluk007
22:31 26.02.2017.

mijenjaju pravila i ne znaju ih fino do detalja razraditi i onda kažnjavaju nogometaše, ili je zabranjeno samo nogom ili i glavom. u propisima jasno piše da se golmanu lopta ne smije vratiti nogom. kada zaobiđemo semafor sporednom ulicom, mogu nas kazniti za prolaz kroz crveno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije