Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sevilla ukrotila šišmiše

Subašić primio tri gola u derbiju na Velodromeu, Pašalić ostao na klupi

Marseille - Monaco
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.11.2015.
u 23:10

Athletic Bilbao je sa 3:0 protutnjao kroz Madrid, pobijedio je Rayo Vallecano, a hat-trick je postigao Aduriz.

U derbiju 15. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille i Monaco su na stadionu Velodrome odigrali sjajnu utakmicu sa šest golova, a na koncu je završilo sa 3:3.

Marseille je poveo 1:0, a Monaco do poluvremena okrenuo rezultat u vodstvo 2:1. Na otvaranju drugog dijela domaćin je izjednačio, no gosti iz Kneževine su stigli do novog vodstva. Ipak, u završnici utakmice Marseille je uspio iščupati bod.

Bio je to već peti uzastopni ligaški susret OM-a na Velodromeu bez pobjede. Zadnju pobjedu Marseille je pred svojim navijačima izborio u rujnu protiv Bastije. Strijelci za Marseille bili su Romain Alessandrin (12), Michy Batshuayi (51) i Georges N'Koudou (82), dok su strijelci za goste bili Almamy Toure (18, 39) i  Fabio Coentrao (72).

Danijel Subašić je branio za Monaco i mogao je bolje reagirati kod drugog pogotka domaćina, dok Mario Pašalić nije ulazio u igru. 

 

U nedjelju je odigran i susret između Bordeauxa i Caena. Gosti su slavili s uvjerljivih 4:1 probivši se na drugo mjesto ljestvice. Gosti su poveli 4:0 golovima Syama Ben Youssefa (6), Damiena Da Silve (56), Cedrica Carrassoa (61-ag) i Andyja Delorta (77), a utješni pogodak za domaćine zabio je Enzo Crivelli u sudačkoj nadoknadi.

Uvjerljiv je bio i St. Etienne pobijedivši Guingamp 3:0. Golve su postigli Romain Hamouma (52), Valentin Eysseric (86-11m) i Nolan Roux (90+5).

Na ljestvici vodi PSG sa 41 bodom, Caen je drugi sa 28 bodova, a na trećem mjestu je Angers sa 26 bodova.

Dodajmo kako je u posljednjoj utakmici 13. kola španjolskog prvenstva Sevilla pobijedila Valenciju sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Escudero u 50. minuti.

Athletic Bilbao je sa 3:0 protutnjao kroz Madrid, pobijedio je Rayo Vallecano, a hat-trick je postigao Aduriz.

Poredak: Barcelona 33 boda, Atletico Madrid 29, Real Madrid 27, Celta 24 boda...  

>>Super Mario je u formi: Pogotkom inicirao visoku pobjedu Juvea kod Palerma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije