Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Subašić kod Zenita sačuvao Monacovu mrežu netaknutom

Monaco
Foto: Reuters/PIXSELL
01.10.2014.
u 20:00

Nakon pobjeda u prvom kolu, obje momčadi sada su na 4 boda u skupini C

Zenit je dočekao Monaco u prvoj današnjoj utakmici 2. kola Lige prvaka, a nakon utakmice koja nije u kategoriji "za pamćenje" rezultat je bio – 0:0.

Nakon pobjeda u prvom kolu, obje momčadi sada su na 4 boda dok preostale dvije momčadi iz skupine C, Bayer i Benfica, međusobni susret igraju od 20.45 sati.

Dodajmo kako je Danijel Subašić vrlo dobro branio za momčad iz Kneževine, sačuvavši svoju mrežu od prijetnji Hulka i njegovih suigrača. Monaco je također imao nekoliko izglednih prilika, posebice na samom početku utakmice, no nije uspio zabiti.

>>Šestorica Hrvata večeras u akciji, Mandžukiću će biti najteže

Komentara 1

KV
kvantos
20:45 01.10.2014.

ŽELITE ZARADITI NA KLADIONICI BEZ DOJAVA I LAŽNIH OBEĆANJA? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno). NAJBOLJI LISTIĆI na internetu, kao što smo naveli - bez dojava i lažnih obećanja! Svaki mjesecesec ZARAĐUJEMO između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Saznajte kako možete zarađivati na kladionici uz tim stručnjaka koji svaki mjesec ostvaruju velik plus. Dugoročna isplativost je GARANTIRANA, a vaš zadatak je samo da pratite ono što igramo. Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) ///

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije