Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBA SPASIO MONACO

Subašić i Sertic u idealnoj momčadi kola Le Championnata

Danijel Subašić
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.04.2014.
u 19:28

Subašić je za odličan nastup protiv Nice dobio osmicu, a L'Equipe ga je i uvrstio u idealnu momčad kola.

Monaco je u 34. kolu Le Championnata s minimalnih 1:0 dobio Nice, a jedan od najzaslužnijih za pobjedu momčadi iz Kneževine bio je hrvatski golman Danijel Subašić.

Subašić je za odličan nastup dobio osmicu, a L'Equipe ga je i uvrstio u idealnu momčad kola. Uz našeg golmana, mjesto u idealnih 11 našao je i potencijalni hrvatski reprezentativac i veznjak Bordeauxa Gregory Sertic. On je za u pobjedi Bordeauxa protiv Guingampa 5:1 upisao dvije asistencije te je dobio sedmicu za naslov.

Idealna momčad 34. kola Le Championnata:

Subašić (Monaco, 8) - Fabinho (Monaco, 7), Sunzu (Sochaux, 7), Armand (Rennes, 7), Souare (Lille, 7) - Gakpe (Nantes, 7), Sertic (Bordeaux, 7), Cabella (Montpellier, 8), Veretout (Nantes, 7), Boudebouz (Bastia, 8) - Diabate (Bordeaux, 8).

>> Pogledajte majstorski lob Berbatova za tri boda Monaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije