Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igračima nedostaju navijači

Subašić: Daj Bože da više nikad ne bude ovako otužno

Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
13.11.2016.
u 08:41

Island je jako napredovao u posljednje tri godine, stvarno su puno bolji nego prije. Da je teren bio bolji, lakše bismo to riješili, ali i ovako je dobro. Imamo sada meč loptu za odlazak na SP u Rusiju i nadam se da ćemo je iskoristiti - rekao je Vedran Ćorluka

Većina naših igrača (Brozović, Perišić, Rakitić, Kovačić, Mandžukić) nakon izlaska iz svlačionice, poslije pobjede nad Islandom (2:0), pokraj novinara su prošli bez ikakve želje da nešto kažu, no neki pristojniji ipak su stali.

– Island je jako napredovao u posljednje tri godine, stvarno su puno bolji nego prije. Da je teren bio bolji, lakše bismo to riješili, ali i ovako je dobro. Imamo sada meč loptu za odlazak na SP u Rusiju i nadam se da ćemo je iskoristiti - rekao je Vedran Ćorluka.

Šime: Neću otići iz Atletica

Danijel Subašić nije imao puno posla, Islanđani nisu niti jednom pogodili okvir vrata. No, bio je žalostan što sjajnu igru kockastih nisu uživo mogli vidjeti navijači.

– Nadam se da više neće biti ovakve otužne atmosfere, da će biti naših navijača i da više nećemo biti kažnjavani, ako Bog da. Navijači nam jako nedostaju. Teško je ovako igrati, teško je svakome koji voli ovaj sport. To je otužno, ali što je tu je, mi smo tu nemoćni – rekao je Danijel Subašić.

Šimu Vrsaljku najviše je rastužila jedna činjenica...

– Ma strašno mi je žao zbog tog isključenja Perišića, to si nismo smjeli dozvoliti. Bili smo bolji, imali već osiguranu pobjedu, a onda se dogodio taj glupi karton. Neću ulaziti u to je li start Perišića bio za isključenje ili nije, ali svakako da će nam nedostajati u sljedećoj utakmici protiv Ukrajine. Srećom, Hrvatska ima dovoljno širok kadar, pa vjerujem da ćemo ga nekako nadomjestiti - kazao je Vrsaljko.

Osvrnuo se i na svoje neigranje u Atletico Madridu.

– Sezona je duga, imat ću još puno šanse. Napredujem iz treninga u trening. Ostajem u Atleticu, super mi je tamo, a i pokazali su mi da računaju na mene u budućnosti.

Na kraju je Vida otkrio da se junak utakmice Marcelo Brozović i ozlijedio.

– Broz je dobio udarac, stavili su mu led na nogu. Povukao je cijelu momčad protiv Islanda, svaka mu čast. Odradili smo svoje, idemo mirno na put u Sj. Irsku.

Josip Pivarić zadovoljan je teško izborenom pobjedom...

– Najvažnije da smo dobili. Možda izgleda da smo lagano stigli do ove pobjede, ali meni se to na terenu činilo sasvim drugačije. Islanđani su čvrsti i neugodni i uvijek opasni iz tih prekida. No, i mi smo bili dobri, zasluženo smo upisali novu pobjedu – poručio je Pivarić.

Šteta da ovo navijači ne vide

– Kako je utakmica odmicala, dizali smo se. Igrali smo odličnu obranu, pa nam Islanđani nisu zaprijetili ni iz ubačaja, a nisu imali ni čisti udarac. Najviše je nedostajala publika. Posebno mi je žao jer je utakmica bila atraktivna – zaključio je Badelj.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 15

DH
dalibor.hren
09:33 13.11.2016.

Otužna atmosfera je zbog toga što nema publike, a za to je kriva Torcida (Italija, svastika, EP...), na znanje Danijelu Subašiću!

VI
vidigal
10:53 13.11.2016.

pa valjda ce se nauciti od ovoga nesto...nedostaju pravi kulturni navijaci, a zbog bezumnih debilnih huligana i rasista koji si misle da su "navijaci" samo nam kvare ugled i donose kazne...njih sve treba na lepoglavu da u miru mozemo gledatidati i podrzavati ovu sjajnu reprezentaciju Hrvatske!!!

ŽU
žuti
10:17 13.11.2016.

"Klupa" i dalje "spava" za vrijeme utakmice! Rakitić je nakon 60 min. hodao na trepavicama, Badelj također, a samo zahvaljujući indisponiranim suparnicima i dva vanserijska poteza Brozovića, upisali smo nove bodove! Na isti način kakao nas je u Francuskoj "prevario"" Portugal, ponoviti će se, naravno ako se plasiramo, i na SP-u! Svi imamo svoje limite, tako i izbornik Čačić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije