Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAHOVAO ZA KARIJERU

Suarez: Plakao sam kada sam saznao da odlazim u Barcelonu

Luis Suarez
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.10.2014.
u 09:40

- Mislio sam da sam uništio karijeru. Pobjegao sam od javnosti i onda razmišljao što sam napravio. Ispričao sam se i osjetio olakšanje - rekao je Suarez.

Luis Suarez priznao je da je strahovao za karijeru nakon što je ugrizao Talijana Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Urugvajski napadač dobio je zbog toga četiri mjeseca suspenzije.

- Mislio sam da sam uništio karijeru. Pobjegao sam od javnosti i onda razmišljao što sam napravio. Ispričao sam se i osjetio olakšanje - rekao je Suarez.

U međuvremenu je prešao u Barcelonu.

- Počeo sam plakati kada me Pere Guardiola nazvao i rekao da je transfer gotov. Plakao sam zbog situacije u kojoj sam bio i podrške koju mi je klub pružio.

Prvi nastup za katalonsku momčad trebao bi imati u subotu protiv Real Madrida u El Clasicu na Santiago Bernabeu.

- Pripremam se sa suigračima, ali ne razmišljam o tome da zaigram.

>> Vratio se: Suarez s dva gola najavio El Clasico

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije