Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio i o zavisti

Suarez otkrio čega se plašio uoči dolaska u Barcelonu te kakav je imao doček

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.02.2016.
u 12:15

Bio sam zabrinut, ali pomogli su mi suigrači i trener Luis Enrique davši mi ulogu 'devetke' - kaže Suarez.

Luis Suarez uz Lionela Messija i Neymara najveća je zvijezda Barcelone, a španjolskim medijima kazao je kako uživa od dolaska u katalonski klub.

- Uživam u igri naše momčadi jer ne osjećam toliku odgovornost kao u prethodnim kubovima. U Ajaxu i Liverpoolu sam osjećao da baš ja moram riješiti utakmicu - kazao je Urugvajac i otkrio čega se plašio kad je dolazio na Nou Camp.

- U početku sam mislio da se neću uklopiti u Barcelonin stil igre. Bilo je puno tiki-take i bojao sam se kako će mi biti teško ako ne budem imao dovoljno prostora za igru. Bio sam zabrinut, ali pomogli su mi suigrači i trener Luis Enrique davši mi ulogu 'devetke' - kaže Suarez i dodaje:

- Messi, Neymar i Iniesta su glavni pokretači, a imamo fantastičan odnos i izvan travnjaka. I to se vidi u našoj igri. Nikad nisu na mene gledali kao na konkurenciju, a nisam niti ja ljubomoran na njih. Ako u svlačionici ima zavisti, to će kad tad utjecati na rezultate.

Zaključio je kako je u karijeri prošao kroz različite probleme, a da o njima više ne želi razmišljati.

>>Luis Enrique koristi Ivana Rakitića više nego Messija, Neymara, Suareza...

Komentara 1

MA
mamunamegalo
08:59 14.02.2016.

stvarno vam je otkrito neviđenu tajnu. .Victoria secret

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije