Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Suarez: Bila je to još jedna savršena Barcelonina izvedba

Barcelona - Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.11.2015.
u 10:20

Momčadski duh je sjajan, nitko se ne pokušava istaknuti. Svi ionako znamo da je Messi najbolji – kazao je Suarez nakon pobjede 6:1 nad Romom Messi je opet tu! – piše Marca nakon što je Argentinac zabio dvaput

"Vjerojatno u najgorem mogućem trenutku stigli smo u Kataloniju", tako su promišljali nogometaši Rome kada su sletjeli u Barcelonu. Obistinilo se to sinoć jer su izgubili sa 1:6. Najveća je to Barcelonina pobjeda u povijesti svih europskih natjecanja protiv nekog talijanskog kluba.

Rakitić standardan

Suarez i Messi postigli su po dva pogotka uz jedan Piqueov i Adrianov. Četiri puta Katalonci su se ušetali u Romin gol, kao da je riječ o malom nogometu, a jednom je spektakularno volejem zabio Suarez. Osim što je, naravno, izborila drugi krug Lige prvaka, Barcelona je postala najučinkovitija momčad u povijesti europskih natjecanja. Postigli su 1028 pogodaka, dva više od madridskog Reala.

– Bila je to još jedna savršena Barcelonina izvedba – kazao je Luis Suarez.

Messiju je to bila 22. utakmica u Ligi prvaka u kojoj je zabio najmanje dva pogotka, identičan učinak ima i Cristiano Ronaldo.

Suarez je postigao svoj 13. pogodak u Ligi prvaka prestigavši sunarodnjaka Waltera Pandianija (12). No morat će se još malo potruditi da stigne Edinsona Cavanija, najučinkovitijeg Urugvajca u Ligi prvaka sa 16 pogodaka.

Ivan Rakitić solidno je odigrao cijeli susret. Spomenimo također da su Neymar (77.) i Džeko (82.) promašili jedanaesterce. Osamnaesti put Bayern je izborio drugi krug Lige prvaka, samo je Real češće igrao (20) taj dio natjecanja. Bavarci su sa 4:0 nadigrali Olympiakos. Zabili su Douglas Costa (8.), Lewandowski (16.), Müller (20.) i Coman (69.)

Gordejčuk najbrže zabio

Artem Dzjuba, napadač Zenita iz St. Peterburga, ove sezone u Ligi prvaka postigao je pet pogodaka, isto kao i Cristiano Ronaldo! Zenit je sinoć sa 2:0 svladao Valenciju, a Dzjuba je prvo asistirao Šatovu za prvi pogodak u 15. minuti, a zatim je postigao drugi pogodak u 74. minuti.

Mihail Gordejčuk za BATE Borisov protiv Bayera iz Leverkusena (1:1) postigao je pogodak nakon minutu i osam sekundi, što je najbrži pogodak u Ligi prvaka ove sezone.

>>Rakitić: Uživamo na terenu, baš se ugodno osjećamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije