Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Stvari za Payeta izmiču kontroli: Navijači su mu razbili automobil, pljuju njegov dres...

Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.01.2017.
u 12:16

Pjevaju mu pogrdne pjesmice, brišu cipele o dres s njegovim imenom...

Francuz Dimitri Payet donedavno je bio junak West Hama, a nakon što je objavio kako je nezadovoljan u Londonu te da se želi vratiti u Marseille, navijači su ga uzeli na zub.

Pjevaju mu pogrdne pjesmice, brišu cipele o dres s njegovim imenom i pljuju ga, a engleski mediji objavili su i kako mu je ispred doma razbijeno vjetrobransko staklo na automobilu.

Payetovo ponašanje razočaralo je i trenera Slavena Bilića, a klub ga ne želi prodati za sitan novac. Prebačen je u U-23 momčad, s kojom će trenirati dok ne stigne zadovoljavajuća ponuda. 

>>Zvijezda West Hama ostavila Bilića na cjedilu, evo što su mu suigrači napravili za osvetu!

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
12:34 20.01.2017.

zaslužio je

BL
Blender
13:25 20.01.2017.

Zasto je zasluzio da se ljudi ponasaju ovako? Englezi su poznati po brutalnosti, povijest ne moze sakriti njihova nedjela koje su cinili u proslosti. Pljuju po necijem imenu, pljuju po samome sebi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije