Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redsi slomili spurse

Sturridge s dva pogotka odveo Liverpool u četvrtfinale Liga kupa

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
25.10.2016.
u 23:11

Arsenal je na Emiratesu svladao Reading 2:0 golovima Oxlade-Chamberlaina u 33. i 77. minuti

Engleski Liga kup stigao je do osmine finala u kojoj smo vidjeli pet utakmica, a svakako je najzanimljivija bila ona na Anfieldu gdje je Liverpool na kraju izbacio Tottenham rezultatom 2:1. 

Koliko su menadžeri Jürgen Klopp i Maurucio Pochettino ozbiljno shvatili ovo natjecanje, potvrđuju i početne momčadi. Naime, Nijemac je u odnosu na prošlu utakmicu promijenio kompletnih 11 igrača, dok je Argentinac u svojih 11 ostavio samo Diera. 

Daniel Sturridge je već u devetoj minuti odlično reagirao na jednu odbijenu loptu u prodoru Marka Grujića i doveo Redse u vodstvo, a isti igrač je i povisio rezultat u 64. minuti nakon jedne kontre domaćina. U 75. minuti Janssen je s bijele točke smanjio rezultat, a spursi su počeli sve jače prijetiti.

Liverpool je čekao kontre i bilo je dobrih prilika s obje strane, ali rezultat se ipak nije mijenjao. Dejan Lovren bio je na klupi cijelu utakmicu. 

Arsenal je na Emiratesu svladao Reading 2:0 golovima Oxlade-Chamberlaina u 33. i 77. minuti. Prvi gol je bio odličan solo prodor krila 'topnika', a drugi nakon lijepog 'duplog-pasa' s Olivierom Giroudom.

Arsene Wenger je na teren također poslao 'šarenu' momčad, a zaigrao je i Carl Jenkinson, koji je na nastup čekao čak 898 dana. Ozljede su ga izbacile iz bilo kakvih opcija, ali sada se konačno vratio. 

Hull je na gostovanju kod Bristola slavio 2:1 golovima Maguirea i Dawsona, Newcastle je kod kuće pobijedio Preston 6:0, a Leeds i Norwich na Elland Roadu igraju 1:1. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije